JELEN OTKINUO LOVCU POLA LICA! Životinja UZVRATILA UDARCE, povrede su STRAVIČNE (FOTO)
Ilustracija, Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

napad životinje

JELEN OTKINUO LOVCU POLA LICA! Životinja UZVRATILA UDARCE, povrede su STRAVIČNE (FOTO)

Jelen je uspeo u svojoj misiji, a Saubionu je otkinuo pola kože lica

Objavljeno:

Vinsent Saubion (36) iz Francuske zadobio je snažan udarac jelena teškog 150 kilograma koji je pokušao da pobegne od njega i njegovih prijatelja s kojima je bio u lovu.

Jelen je uspeo u svojoj misiji, a Saubionu je otkinuo pola kože lica.

Saubion je, kako sam kaže, hteo da ostane u lovu jer se nakon udarca osećao pripito i nije imao pojma šta se zapravo dogodilo.

Prijatelji su mu odmah rekli kako je najbolje pozvati hitnu pomoć, a nedugo nakon toga helikopterom je odvezen do najbliže bolnice, gde je dobio čak 50 šavova. Za lokalne novine izjavio je da je srećan i zadovoljan zbog toga što nije ništa slomio i da se zasetovao kako će ponovno loviti čim se potpuno oporavi.

foto: Twitter printscreen / Sud quest

Ova se nezgoda dogodila u januaru, no u javnost je vest o svemu puštena tek nedavno. Saubion kaže kako je neizmerno zahvalan porodicama koje ih puštaju loviti na njihovim imanjima. Nije poznato je li jelen koji ga je napao bio upucan ili ne.

Prisetimo se, 66-godišnji Tomas Aleksander, koji je takođe lovac, poginuo je prošle godine u oktobru. nakon što ga je napao jelen kojeg je upucao. Pronašli su ga u šumi, s teškim povredama te prevezli u bolnicu, no nije uspeo da preživi.

Iako je lista razloga zbog kojih bi trebalo zabraniti lov poprilično duga, očito je da ni teške povrede, pa čak ni smrt kolega lovcima nisu dovoljni da prestanu s ovim krvavim sportom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.