OVAJ MALI PAS IZVEO JE VELIKO HEROJSKO DELO: Iako upucan dva puta, spasio je život devojčici - pogledajte kako!
Starla je jako hrabar pas, Foto: Youtube printscreen

KAKVA PRIČA!

OVAJ MALI PAS IZVEO JE VELIKO HEROJSKO DELO: Iako upucan dva puta, spasio je život devojčici - pogledajte kako!

Priča o herojstvu malog psa dogodila se u Južnom Fultonu, u Džordžiji (SAD), gde su dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan, pokušala opljačkati kuću u kojoj su bili samo devojčica i dvogodišnji Starla

Objavljeno:

Upoznajte Starlu, dvogodišnjeg psa čuvara koji je spasio devojčicu od naoružanih razbojnika u SAD-u

Priča o herojstvu malog psa dogodila se u Južnom Fultonu, u Džordžiji (SAD), gde su dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan, pokušala opljačkati kuću u kojoj su bili samo devojčica i dvogodišnji Starla. Njihovi zločinački planovi su se izjalovili zahvaljujući hrabrosti psa koji je spasio dete i pokušao oterati uljeze, piše Unilad.

Dion Eving, vlasnica kuće, objasnila je za WGCL kako se slučaj odvijao. Njena nećakinja bila je u to vreme sama sa Starlom u kući. Sve je bilo u redu dok se nisu pojavila dva nepoznata muškarca. - Na telefonu moje nećakinje pojavilo se upozorenje da se neko približava, a ona je morala sediei i gledati kako se ti ljudi trude ući u kuću - govori Dion i dodaje: - Jedan od njih počeo je jako udarati po vratima i ona su se otvorila. Čim su provalili, Starla je krenula prema razbojnicima. Upucali su je dva puta. Srećom, ona je omela uljeze i tako omogućila Dioninoj nećakinji da pobegne kroz garažu. Dok je bežala, onaj s pištoljem pitao je drugog razbojnika želi li je upucati - kaže Dion. Srećom, devojčicu nisu ubili - jer Starla nije odustajala. - Oni su uhodili dete, a pas je trčao za njima, iako je bio upucan - govori vlasnica neustrašive Starle.

Nakon slučaja, hrabri se pas oporavlja. - Ova sitnica ovde je poput malog psa čuvara. Pokušavamo je sprečiti da se puno kreće da bi joj rane brže zarasle. Pogođena je u prednju i zadnju nogu - kaže njena vlasnica. Dvojica razbojnika užurbano su pobegla nakon što je Starla poremetila njihove planove, nestavši s mesta događaja. Dion Eving objavila je u lokalnim medijima snimke s nadzorne kamere i pozvala svakog ko ima bilo kakvu informaciju da se obrati policijskoj upravi Južnog Fultona. - Oni su kukavice. Ako znate bilo šta, molim vas javite - rekla je Dion Eving.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.