OTAC JE DAO NA USVAJANJE DA BI SE OSVETIO NJENOJ MAJCI: 33 godine kasnije su se srele - ova priča će vas ODUVATI
Ponovni susret majke i ćerke, Foto: Tik Tok / Sheelee Henderson

EMOTIVNO

OTAC JE DAO NA USVAJANJE DA BI SE OSVETIO NJENOJ MAJCI: 33 godine kasnije su se srele - ova priča će vas ODUVATI

Šili Henderson (33) iz Čekašea, Oklahoma, odgajali su njeni usvojitelji, Nensi i Džimi, u Sjedinjenim Državama i rekli su joj da ju je rođena majka dobrovoljno dala na usvajanje bi imala bolji život...

Objavljeno: 11:46h

Amerikanka koja je iz Južne Koreje usvojena kao novorođenče podelila je video emotivnog trenutka kada je prvi put nakon 33 godine upoznala svoju biološku majku i sestru.

Šili Henderson (33) iz Čekašea, Oklahoma, odgajali su njeni usvojitelji, Nensi i Džimi, u Sjedinjenim Državama i rekli su joj da ju je rođena majka dobrovoljno dala na usvajanje bi imala bolji život.

U seriji TikTok videa, uključujući snimke njihovog ponovnog spajanja, Šili je otrkila da ju je zapravo njen biološki otac dao na usvajanje protiv volje njene majke. Trebalo joj je 30 godina da pronađe biološku majku.

- Biološka majka me se zapravo nije dobrovoljno odrekla zbog mog boljeg života, kao što mi je uvek rečeno. Ispostavilo se da su ona i moj rođeni otac u stvari bili u braku. Imali su moju sestru. Kad sam se rodila, imala je tri godine - podelila je.

- Kad sam bila stara samo mesec dana, nastali su bračni problemi. Otac je našu majku izbacio iz kuće. Iz besa zbog nje, odveo me u agenciju za usvajanje i stavio me na usvajanje - nastavila je, primetivši da je zadržao sestru.

- Posle mesec dana, moja se majka vraća kući u pokušaju da spasi brak. Naravno, ona otkriva šta je uradio. Nije mogla da veruje.

foto: Tik Tok / Sheelee Henderson

Šili je rekla da kad je njena majka otišla u agenciju za usvajanje da je pokuša vratiti, rekli su joj da će je to puno koštati.

- Moja majka nije imala novca, pa je otišla. Međutim, vratila se tri meseca kasnije sa novcem u ruci. Platila je novac i vratila me - objasnila je.

- Vratili smo se kući sa ocem i sestrom i živeli kao porodica još mesec dana pre nego što se istorija ponovila.

Šilin otac bio je nasilnik
Šilin otac bio je nasilnik foto: Tik Tok / Sheelee Henderson

Šili je rekla da je njen otac izbacio njenu majku i odveo je u agenciju za usvajanje po drugi put, a majka je ponovo pokušala da je vrati nakon povratka kući mesec dana kasnije.

- Vratila se agenciji da ponovi postupak, ali kada se vratila sa novcem nekoliko meseci kasnije, bilo je prekasno - rekla je ona.

- Već sam bila usvojena i slučaj je postao zatvoren.

U drugom videu Šili je ispričala neverovatnu priču o tome kako su je mama i sestra pronašle nakon više od 30 godina.

- Moja rođena majka završila je s ocem narednih 27 godina, tugovala, plakala, čeznula za bebom oduzetom od nje ne jednom, već dva puta - rekla je.

- Nju i moju sestru fizički i psihički je zlostavljao moj rođeni otac. Kad je naša majka napokon skupila hrabrost da napusti oca pre samo sedam godina, moja sestra poslednji put ga je molila da joj pomogne da me pronađe. Konačno joj je rekao gde da počne potragu. -priča Šili.

One su je konačno pronašle preko Fejsbuka, a snimci njihovog ponovnog susreta postali su viralni.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.