OVOJ LEPOTICI JE PERVERZNJAK POSLAO SLIKU SVOJE MUŠKOSTI: Onda je ona odlučila da ga UNIŠTI!
Foto: Facebook printscreen

manijak na društvenim mrežama

OVOJ LEPOTICI JE PERVERZNJAK POSLAO SLIKU SVOJE MUŠKOSTI: Onda je ona odlučila da ga UNIŠTI!

Devojka se dobro snašla

Objavljeno: 09:22h

Upoznavanje preko interneta u mnogim je slučajevima dosta rizično jer nikada ne znate na kakvu ćete osobu naleteti. Uverila se u to mnogo puta devojka po imenu Marikler Mišel iz Sijetla u američkoj saveznoj državi Vašington koja je odlučila stati na kraj muškarcima koji joj šalju neprimerene fotografije.

Na Fejsbuku ju je dodao tako jedan mladić kome su se svidele njene plave oči i pegice te joj je odmah poslao poruku. Napisao joj je i kako je pomislio da je slobodna na što mu je ona odgovorila da je zauzeta. No, njemu to nije zasmetalo nego ju je upitao želi li i dalje biti prijateljica s njim i da voli njene pjege.

Nakon toga joj je poslao fotografiju svog polnog organa i upitao je sviđa li mu se.

No, devojka se dobro snašla. Pitala ga je zašto joj je to poslao jer ne vidi fotografiju. Potom mu je pojasnila da ne vidi fotografiju ako je u pitanju golotinja jer na mobilnom ima blokator za pornografiju koji odmah šalje informacije lokalnoj policiji.

– Znam da je blesavo, ali nikad ne možeš biti previše oprezan sa čudnim muškarcima na internetu koji šalju fotografije svojih penisa – napisala mu je ona što je izazvalo reakciju baš kakvu je očekivala.

– Jesi li ozbiljna? – upitao ju je mladić na šta mu je ona odgovorila 'apsolutno' i pitala ga ponovo zašto joj je to poslao.

On joj je potom odgovorio da joj je poslao upravo to o čemu je pisala te da previše pije.

Djevojka mu je potom napisala kako je njegova fotografija poslata lokalnoj jedinici za Seksualne delikte protiv žena te da će verovatno snositi posledice jer je policija, osim nepristojne fotografije, dobila i informacije o njemu.

Perverzni mladić poverovao je u svaku njenu reč te ju je odmah blokirao, a ona je svoju podvalu objavila na Fejsbuku i dobro nasmejala svoje prijatelje.

– Ne šalji mi slike penisa jer ću te je... razneti – napisala je devojka i otkrila kako je tu ideju videla već jednom na Fejsbuku pa je i sama odlučila pokušati na taj način oterati muškarca koji joj dosađuje, a to joj je i više nego uspelo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.