ALBANAC JE IZBO ĆERKU OSAM PUTA JER SE DROGIRALA: On sam je svoje bogatstvo zaradio DILOVANJEM!
Ubio je ćerku, Foto: Instagram printscreen

nasilje u porodici

ALBANAC JE IZBO ĆERKU OSAM PUTA JER SE DROGIRALA: On sam je svoje bogatstvo zaradio DILOVANJEM!

Devojka je pronađena mrtva u belom Mercedes-Benzu oko 250 metara od porodičnog doma u rezidencijalnoj četvrti u parku Kidman

Objavljeno:

Osuđeni diler heroina ubio je u napadu ludila svoju glamuroznu ćerku jer je bio besan što ona 'upropaštava svoj život uzimajući drogu', piše Daily Mail.

Građevinski preduzetnik Petrit Lekaj osam je puta ubo svoju 20-godišnju ćerku Sabrinu dok su se prošlog juna vozili prema jednom restoranu u Adelejdu u Australiji.

Devojka je pronađena mrtva u belom Mercedes-Benzu oko 250 metara od porodičnog doma u rezidencijalnoj četvrti u parku Kidman.

Lekaj se na sudu izjasnio kao kriv, a presuda će mu biti izrečena sledeće nedelje.

Na saslušanju je njegov advokat rekao kako otac ne može objasniti svoj postupak.

foto: Printscreen / Facebook

Lekaj, inače poznati član albanske zajednice u Australiji, uzeo je sa sobom 15-centimetarski nož pre nego je zajedno s ćerkom seo u automobil i zaputio se prema restoranu.

U skupocenom automobilu, koji je bio očev rođendanski poklon , verbalno su se sukobili oko njenog životnog stila ispunjenog žurkama i drogom. Otac je tvrdio da ona 'upropaštava svoj život', na što mu je ona više puta odgovorila kako je nije briga.

Lekaj je potom uzeo nož kako bi je zaplašio, no umesto toga ju je, dok je ona bila okrenuta na suprotnu stranu i gledala kroz suvozački prozor, zaista ubo osam puta u stomak. Dok je ona zapomagala i zvala u pomoć, on je seo na zadnje sedište i zadavio je te nakon toga ubo još sedam puta nožem.

Nakon ubistva, Lekaj je pronađen pored ćerke, takođe s ozbiljnom ranom u području stomaka te je prebačen u bolnicu.

- Policiji je rekao da je smatrao kako se njegova ćerka upropaštava upotrebom droge i na šta je reagovao tako što joj je silom oduzeo život - kazala je tužiteljka Melisa Vilkinson.

Branitelj optuženog rekao je kako treba uzeti u obzir to što je optuženi odmah nakon ubistva priznao da je 'ubio zenicu svog oka'.

U decembru su mediji objavili detalje Lekajeve kriminalne prošlosti iz kojih je vidljivo da je njegov biznis s drogom počeo još 1996. godine zbog čega je neko vreme proveo i u zatvoru. Osuđen je za trgovinu heroinom. 49-godišnjak je u zatvoru proveo dve godine nakon što mu je originalna presuda od dve i po godine skraćena za šest meseci.

2007. godine Lekaj je ponovno optužen i prekršajno kažnjen za posedovanje kanabisa što je platio 200 dolara, a s dodatnoh 100 dolara kažnjen je zbog neovlaštenog posedovanja municije. Dve godine kasnije, ponovno je kažnjen sa 900 dolara jer je uzgajao više od dozvoljene količine biljaka kanabisa, kao i posedovao opremu za uzgoj droge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.