Nećete verovati! Rodila mu je tri crnčeta, a njemu je to bio najsrećniji dan u životu! (FOTO)

PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM

Nećete verovati! Rodila mu je tri crnčeta, a njemu je to bio najsrećniji dan u životu! (FOTO)

Rejčel i Aron su bračni par koji je dokazao da ljubav nema granice i da problem nemogućnosti da imaju decu ipak ima rešenje
Objavljeno: 13.05.2016. 21:57h
Pobožan hrišćanski par Aron i Rejčel Helbert odlučio je da usvoji decu nakon što su se suočili s problemom da ne mogu da imaju svoju.

Ova deca imaju smešak s razlogom. I najtvrđa srca zaplakaće kad čuju zašto (FOTO)

Facebook / Printscreen


Shvatili su da je usvajanje dece logičan ishod ako žele da ikad imaju decu. Međutim, tada su doneli jednu nesvakidašnju odluku - da ne usvajaju decu svetlog tena.

Facebook / Printscreen


Naime, aron je odrastao u Hondurasu i kaže da je on bio "dete svetlog tena kože, plavih očiju, koje odudara od drugih kao trn u oku". Iz tog razloga, par je usvojio dvoje afro-američke dece koje su zavoleli na prvi pogled.

Facebook / Printscreen


- Lepota multi-etničke porodice je u tome što nam omogućava lepši i ispunjeniji život. To vas tera da mislite na nov način, razgovor, ponašanje i život - kaže ovaj par.

Facebook / Printscreen


Nakon što je cula za donatorski centar, Rejčel je zatrudnela nakon što je pristala da joj ugrade dva embriona afro-američke dece. Porodica je bila šokirana kad je saznala da ona nosi trojke!

Facebook / Printscreen


Ako vam mama i tata imaju plave oči, a vi braon - imamo loše vesti za vas, i bolje je da pročitate ovo!

Iako se ova porodica ponekad susretala sa zlim komentarima ili pogledima punih prezira, oni su shvatili da su blagosloveni što imaju tako neverovatnu decu.

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media