BRAT MEGAN MARKL PROSI ZA NOVAC I ŽIVI KAO BESKUĆNIK: Ona se bavi humanitarnim radom a porodicu ne gleda!
Tom Markl mlađi, Foto: Youtube printscreen

besni polubrat

BRAT MEGAN MARKL PROSI ZA NOVAC I ŽIVI KAO BESKUĆNIK: Ona se bavi humanitarnim radom a porodicu ne gleda!

Napao je bračni par Hari i Megan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći vlastitoj porodici

Objavljeno:

Tom Markl mlađi, 53-godišnji polubrat Megan Markl tvrdi za britanski Daily Mail kako je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svog prezimena.

Napao je bračni par Hari i Megan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći vlastitoj porodici.

Ostao je bez posla i izgubio saradnike, a zbog svega se morao preseliti nazad u majčin dom u Novom Meksiku, kako ne bi završio pod mostom.

- Beskućnik sam i mogao sam bitii pod mostom sad s natpisom na kartonu i proseći novac - rekao je za The Sun.

- To što se nalazi na kraljevskom pijedestalu i gleda što se događa njenoj porodici... trebala je biti više humanitarna prema nama - tvrdi Tom koji se nedvno osvrnuo i na njenu odluku da preseli s Harijem u Kanadu i napuste život na dvoru, rekavši kako to nužno ne podržava, ali da se na kraju svodi sve na "dvoje koji su zaljubljeni i žele da žive svoj život".

- Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih postignuća tokom života - objasnio je Tom dodajući kako je moguće i to da ne žele ničiju kontrolu nad životom, te da je možda i Hari zaželeo više privatnosti te ne imajući tuđe odgovornosti, osim vlastitih za svoju porodicu.

Podsetimo, Princ Hari i Megan potvrdili su da se ne nameravaju vratiti na dvor otpustišvi svih 15 članova osoblja koji im je služio u Bakingemskoj palati. Samo će se eventualno dvoje od njih vratiti na posao u kraljevsku porodicu, dok će ostali dobiti otpremnine.

- Harijevo i Meganino osoblje im je lojalno i shvataju da i poštuju njihove odluke. Pomažu im u pripremama za konačni odlazak u Kanadu - kazao je izvor.

Kako je najavljeno, par će se u Veliku Britaniju vratiti krajem marta, kada će obaviti svoje poslednje kraljevske dužnosti i trajno preseliti u Kanadu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.