NJOJ SU UGASILI TINDER JER JE PRELEPA: Svi misle da je u pitanju LAŽNI PROFIL (FOTO)
Holi je prava lepotica, Foto: Instagram printscreen / hilly treats

i to su problemi

NJOJ SU UGASILI TINDER JER JE PRELEPA: Svi misle da je u pitanju LAŽNI PROFIL (FOTO)

Za sebe je rekla da je sramežljiva pa je odlučila ljubav naći preko aplikacije

Objavljeno:

Holi Valentajn, dvadesetogodišnjakinja iz Los Anđelesa, tvrdi kako je izbačena s aplikacije Tinder jer su ljudi previše puta prijavili njen profil misleći da je lažan jer je prezgodna da koristi Tinder, prenosi Daily Mail.

Za sebe je rekla da je sramežljiva pa je odlučila ljubav naći preko aplikacije, ali nakon samo nekoliko sati dobila je puno poruka u kojima su je optuživali da je njen profil lažan i nakon toga bila je izbačena iz aplikacije te je više nije mogla koristiti.

Javila se i korisničkoj podršci kako bi rešila problem te kazala kako želi povrat novca, jer je kupila poseban paket da bi mogla razgovarati s ljudima iz celog sveta.

– Često putujem po svetu pa sam htela kupiti paket koji bi mi omogućio da pronalazim spojeve u bilo kojem gradu. Platila sam taj paket 86 dolara, što je užasno skupo. Uradila sam sve što sam trebala, ugledala sam nekoliko osoba koje su mi se svidele, ali nisam nikog stigla upoznati, već sam bila izbačena iz aplikacije – rekla je Holi.

Javila se Tinderu za pomoć, ali nije dobila nikakav odgovor. Holi je jako poznata na svojem Instagram profilu s 1,2 miliona pratitelja. Često dobiva poruke od mnogobrojnih muškaraca, ali oni uglavnom imaju čudne zahteve od kojih se ne oseća prijatno.

Tinder je bila njena idealna prilika da pronađe ljubav svog života, ali sada joj je korištenje zabranjeno. Iako živi ubrzan i naporan život, Holi za sebe kaže da je jednostavna devojka koja pokušava upoznati nove i zanimljive ljude tokom svojih putovanja.

Rekla je kako će i dalje pokušavati dobiti dopuštenje za korištenje Tindera i da nikada neće odustati od pokušaja pronalaska ljubavi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.