10 klinaca s milionskim iznosima u kasicama prasicama! (FOTO)

svi ih mrzimo

10 klinaca s milionskim iznosima u kasicama prasicama! (FOTO)

Šta god da je razlog njihovog basnoslovnog bogatstva, oni su u prilici da od detinjstva uživaju sve blagodeti života u izobilju
Objavljeno: 15.05.2016. 22:00h
Većina nas se, najverovatnije, nikada neće upisati na listu milionera ili milijardera. Za neke druge, međutim, to je stvar sa kojom se rađaju. Oni su najčešće naslednici bogatsava svojih predaka, deca zvezde ili mladi preduzetnici.

Kako izgleda život razmažene dece ruskih bogataša: Ovi klinci su razbesneli ceo svet! (FOTO)

Šta god da je razlog njihovog bogatstva oni su u prilici da od najranijeg detinjstva uživaju sve blagodeti života u izobilju. Ovo su 10 najbogatijih klinaca na svetu.

10. Džejlen Bledso (3,5 miliona dolara)

Ovaj sedamnaestogodišnjak je prvo od dva preduzetnika na ovoj listi. Svoju kompaniju "Bledsoe Technologies" pokrenuo je sa samo 13 godina. Postao je milioner samo dve godine kasnije. Bavi se infomacionim tehnologijama i grafičkim dizajnom, investira u druge poslove i drži motivacione govore tinejdžerima.
 
9. Riko Rodrigez (4 miliona dolara)

Riko (17) je počeo da glumi kao jako mali. Igrao je manje uloge, ali mu je uloga u ABC-evoj seriji "Modern Family" donela veliku popularnost. Uspeh serije se svakako odrazio i na debljnu njegove kasice prasice.8. El Fening (5 miliona dolara)

Mlađa sestra Dakote Fening glumi od najranijeg detinjstva. Pojavljivala se u velikim holivudskim hitovima, a proslavio ju je film "Zovem se Sem" u kome je igrala ulogu svoje starije seste iz mlađih dana.Zapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Vavilon", "Neobični slučaj Bendžamina Batona" i "Grdana".

7. 
Džeden Smit (8 miliona dolara)

Sedamnaestogodišnji reper je sin glumca Vila Smita. Pored muzike, više od 10 godina je glumio u filmovima. Nekoliko uloga je ostvario uz oca. Činjenica da mu je nekoliko filmova prilično jadno prošlo na blagajni ga mnogo i ne dotiče, pogotovo kada pogleda na stanje na svom računu.6. Abigejl Breslin (12 miliona dolara)

Nedavno je napunila 20, ali je njena glumačka karijera monogo duža od većine velikih holivudskih zvezda. Igrala je mnogo manjih uloga, pre flimova "Mala mis Sanšajn" i "Zombilend" koji su je uvrstili među najangožovanije žene Holivuda.5. Valentina Paloma Pino (12 miliona dolara)

Osmogodišnja ćerka Selme Hajek i bogatog biznismena Fransoa Enrija Pinoa ima 12 miliona dolara vrednu kuću koju su njeni bogati roditelji upsali na njeno ime. Sigurno je da će mala Valentina naslediti i mnogo više od toga.
 
 

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


4. Nik Daloisio (30 miliona dolara)

Daloisio je drugi od dva preduzetnika na ovoj listi. Ima 20 godina i jedan je od najbogatojih ljudi koji su sami stvrili svoje bogatstvo. Ovaj Englez je autor mobilne aplikacije "Summly" koja sumira vesti i članke i šalje ih korisnicima mnogo kraćoj verziji. Aplikaciju je prodao Jahuu za 30 miliona dolara.3. Danielin Houp Maršal Brikhed (59 miliona dolara)

Devetogodišnja ćerka pokojne En Nikol Smit nasledila je "samo" 10 miliona dolara, ali je na osnovu tužbi u ime svoje pokojne majke prihodovala još 49 miliona.2. Noks i Vivijen Džoli Pit (67,5 miliona dolara)

Blizanci holivudskog para Džoli - Pit su, i pored nekoliko usvojenih braće i sestara, najverovatniji naslednici najvećeg dela roditeljskog bogatstva. Roditelji su im osnovali fond, čiji osnivački ulog predstvalja novac koji su zaradili prodajom njihovih fotografija magazinu People za milionski iznos.
 
 

A photo posted by Angelina Jolie (@_angelinajolie) on


1. Princ Džordž Aleksander Luis (1 milijarda dolara)

Sin princa Vilijama i Kejt Midlton još nema ni 3 godina, a već je milijarder. Kao trećem u naslednoj liniji britanskog trona pripada mu krunsko imanje koje samo po sebi ima više od 5 milijardi dolara u različitoj imovini i nekretninama. Princ će, na osnovu
prihoda od dinastičke imovine ostvarivati još oko 400 miliona dolara godišnje.(Espreso.rs / My first class life)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media