ANASTASIJA JE DEVOJČICA KOJA ZARAĐUJE 18 MILIONA DOLARA GODIŠNJE: Njeni roditelji potpisali masne UGOVORE
Nastja nije odustala uprkos bolesti, Foto: Youtube printscreen/Like Nastya Vlog

da li je ovo primereno?

ANASTASIJA JE DEVOJČICA KOJA ZARAĐUJE 18 MILIONA DOLARA GODIŠNJE: Njeni roditelji potpisali masne UGOVORE

Anastazija je drugo dete po zaradi na Jutjubu, pošto prvo mesto drži osmogodišnji Rajan Kadži.

Objavljeno:

Šestogodišnja Ruskinja Anastazija Radzinskaja treća je najplaćenija jutub zvezda na svetu i godišnje od svojih kanala zarađuje više od 18 miliona dolara.

Anastazija je jedna od najvećih dečjih jutub zvezda, a na poslednjoj Forbsovoj listi onih koji najviše zarađuju na ovoj globalnoj video mreži izbila je na treće mesto.

Devojčica ima šest kanala na Jutubu, 117 miliona pratilaca i više od 48 milijardi ukupnih pregleda.

Ona je rođena 2014. godine u Krasnodaru i lekari su odmah otkrili da boluje od cerebralne paralize, zbog čega je čak postojala opasnost da nikada ne progovori. Srećom, to se nije ostvarilo, pa mala Anastazija danas, pored maternjeg ruskog, govori i engleski i španski jezik.

Njena karijera na Jutubu započeta je 2016. godine, kada je imala samo dve godine. Anastazijini roditelji počeli su da je snimaju kako raspakuje igračke, igra se, ali i ide u „avanture“ sa drugarima i ocem, kako bi beležili njen napredak i pokazali ga prijateljima.

Budući da je njena popularnost počela da raste na Jutubu, Anastazijini roditelji potpisali su 2017. godine ugovor sa kompanijom čiji je posao da unapređuje, promoviše i poboljšava zaradu potencijalnim jutjub zvezdama.

Devojčica se sa roditeljima preselila 2018. godine na Floridu, a već je potpisala sponzorske ugovore sa nekim od velikih kompanija koje se bave proizvodnjom igračaka, a priprema i vlastitu liniju igračaka, igricu za mobilni i knjigu. Stručnjaci procenjuju da će njena zarada za 2020. godinu biti još veća, ne samo od pregleda i reklama na Jutjubu, već upravo zahvaljujući sponzorskim ugovorima sa velikim kompanijama.

Anastazija je drugo dete po zaradi na Jutjubu, pošto prvo mesto drži osmogodišnji Rajan Kadži sa zaradom od 26 miliona dolara godišnje. Ona je i na trećem mestu ukupne liste zarada, posle Rajana Kadžija i kanala „Djud perfekt“, koji drže petorica tridesetogodišnjaka i imaju ukupnu zaradu od 20 miliona dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputniknews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.