PAS JE POČEO DA SE PONAŠA ČUDNO PORED BEBE: Roditelji su na kraju otkrili strašan razlog (VIDEO)
Pas je najbolji čovekov prijatelj, Foto: Printscreen/Youtube

zaštitnik

PAS JE POČEO DA SE PONAŠA ČUDNO PORED BEBE: Roditelji su na kraju otkrili strašan razlog (VIDEO)

Pas je najbolji čovekov prijatelj

Objavljeno:

Kad su primetili da je pas odjednom počeo čudno da se ponaša, roditelji Bendžamin i Houp su znali da nešto nije u redu. Nedavno su se preselili u svoj novi dom u Južnoj Karolini i krenuli u potragu za dadiljom koja je trebala čuvati njihovog sina Fina.

Angažovali su mladu ženu s imenom Aleksis Kan koja se odmah javila na njihov oglas. Sve je bilo u najboljem redu, sve dok se njihov pas odjednom nije počeo čudno ponašati kad se Aleksis približavala Finu. Izgledao je kao da želi zaštiti dečačića.

Bendžamin i Houp postali su sumnjičavi. Smislili su plan: jednom prilikom su uključili snimanje zvuka na telefonu, sakrili ga ispod kauča i napustili kuću. Kad su se vratili i poslušali zvučni zapis, ostali su šokirani. Roditelji su čuli kako se dadilja drala na Fina, kako ga je tukla i psovala ga.

U tom trenutku su shvatili da ih je pas celo vreme pokušavao da upozori. Odmah su zvali policiju, a dadilja je priznala da se ponašala neprimereno. Dobila je zatvorsku kaznu i upisana je u registar zlostavljača dece te će joj celi život biti zabranjeno obavljati poslove u blizini dece.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.