ONA USTAJE SVAKOG JUTRA U POLA 5 DA BI MUŽU SPREMILA DORUČAK: Ispovest ove žene razbesnela mnoge supruge! (FOTO)
Ona se drži "tradicije", Foto: Facebook prinstcreen

VOLI ŠTO JE DOMAĆICA

ONA USTAJE SVAKOG JUTRA U POLA 5 DA BI MUŽU SPREMILA DORUČAK: Ispovest ove žene razbesnela mnoge supruge! (FOTO)

Dok ovaj sistem savršeno funkcioniše za Bruk i njenu porodicu, žene su pokrenule lavinu komentara

Objavljeno:

Bruk Smit iz Brizbejna u Australiji ima četvoro dece i supruga, brine o kući, ali i o tome da suprug svakog jutra ima ukusan doručak, pa ustaje u 4 i 30 kako bi mu ga pripremila, prenosi LADBible.com.

U jednoj Fejsbuk grupi o domačicama objavila je:

- Ne idem u krevet dok svima ne pripremim obrok za drugi dan, odeću, dok kuća nije čista i suđe oprano. Katkada idem u krevet u 21, a pokatkad u ponoć, ali uvek ustajem u isto vreme – 4 i 30, kako bih napravila doručak mužu i skuvala mu kavu, a onda popila svoju šoljicu i oprala kosu u miru i tišini, odvežbala, meditirala i spremila se za dan. Srećna mama znači i srećna porodica. Činite ovo čak i kada se osećate lenjo i bićete zadovoljni ostatak dana.

foto: Facebook prinstcreen

Dok ovaj sistem savršeno funkcioniše za Bruk i njenu porodicu, žene su pokrenule lavinu komentara u kojima se izjašnjavaju da to ne smatraju ispravnim.

- Lepo je to što radiš, ali u mom braku smo jednaki. Muž radi celi dan, pa i dalje čisti, kuva i brine o deci.

Druga je rekla:

- Moja mama radila je ovo isto za mog tatu, ali on je rođen 1929., a ona 1931. godine. Sada je 2020. Moj suprug si sam pere odeću, deca sama prave doručak.

Bruk nije dugo trebalo da odgovori:

- Uvek postoje pozitivni i negativni komentari, a mnogo žena misli da živim kao u pedesetima i da ne bih trebala takve stvari činiti za supruga. Smatram, ako neko radi na suncu celi dan, da je najmanje što mogu učiniti skuvati i očistiti. Mislim da smo srećnija porodica baš zbog tih tradicionalnih stvari koje radimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.