VLADIMIR JE UPAO U STAN PEDOFILA I SPASIO DEČAKA: Sada mu preti 15 GODINA ROBIJE jer je perverznjaka TUKAO DO SMRTI
Vladimir je postao heroj, Foto: GTRK TV Printscreen

ZA MNOGE JE HEROJ RUSIJE

VLADIMIR JE UPAO U STAN PEDOFILA I SPASIO DEČAKA: Sada mu preti 15 GODINA ROBIJE jer je perverznjaka TUKAO DO SMRTI

Vladimir Sankin (33) je ubio napadača tokom spašavanja tinejdžera,

Objavljeno:

Ruski muškarac suočava sa robijom od 15 godina nakon što je na smrt prebio osuđenog pedofila, spasivši dva tinejdžera, koje je perverznjak zarobio u njegovom stanu.

Vladimir Sankin (33) je ubio napadača tokom spašavanja tinejdžera, ali dobio je veliku podršku javnosti, koja zahteva da se odbaci optužnica za ubistvo sa kojom se sada suočava.

Lokalni automehaničar odgovorio je na očajničke molbe tinejdžera da pomogne njegovom prijatelju koji je bio zatvoren u stanu 54-godišnjeg poznatog pedofila Vladimira Zajceva.

Sankin iz grada Ufe potrčao je ravno u stan gde je čuo 14-godišnjeg dečaka kako plače i vrišti unutra. Heroj je nasilno provalio unutra i oslobodio neimenovanog dečaka kome je pedofil naredio da se skine go pod pretnjom da će ga ubiti i raskomadati sekirom.

foto: GTRK TV Printscreen

Nakon što je spasio dečaka, Sankin je izveo Zajčeva napolje i tukao ga drvenim štapom dok je čekao da se pojavi policija. Zajcev, koji je nedavno pušten iz zatvora nakon još jedne presude za seksualne napade na decu, umro je od posledica premlaćivanja.

Pedofil je sreo dečake na ulazu u njegov stan gde su pokušavali da se ugreju nakon što su se nekoliko sati igrali na snegu. Namamio ih je u svoj stan da im "osuši mokru odeću". Ali jednom kad su bili unutra rekao im je da se skinu i navodno je počeo da ih „maltretira“ dok jedan od dečaka nije pobegao i pronašao Sankina.

Sankin je u policiji izjavio:

- Spasio sam dvojicu dečaka od...njega!

Sada je pokrenuta peticija podrške Sankinu, kojeg cela Rusija naziva herojem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.