DVOJE DECE JE NESTALO PRE 6 MESECI: Sada je pronađeno TAJNO SKLADIŠTE njihove MAJKE koja ima BURNU PROŠLOST (VIDEO)
Nestala deca, Foto: Rexburg Police Department

PORODIČNA MISTERIJA U SAD

DVOJE DECE JE NESTALO PRE 6 MESECI: Sada je pronađeno TAJNO SKLADIŠTE njihove MAJKE koja ima BURNU PROŠLOST (VIDEO)

Nestanak dece se dogodio nakon prethodnih istraga ove porodice

Objavljeno:

Napušteno skladište koje je iznajmila Lori Valov - majka dvoje nestale dece iz Ajdaha - imalo je u sebi dečije stvari, preneo je East Idaho News.

Džošua "JJ" Valov (7) i njegova sestra Tili Rian (17) poslednji put su viđeni u septembru. Otprilike dva meseca kasnije, Valov i njen suprug Čad Dajbel napustili su grad Rekburg u Ajdahu, kada su vlasti počele tražiti decu, policija je ranije saopštila.

Par je pronađen na Havajima u januaru i njima je uručen nalog za pretres. Valov je dobila rok da preda decu vlastima, rečeno je u sudskom nalogu koji je uručila policija.

Članovi porodice molili su se za bezbedan povratak dece. Ali nejasno je šta se sada dešava. Valov i Djabel nisu optuženi i nisu izdati nalozi za hapšenje.

Čad i Lori
Čad i Lori foto: Rexburg Police Department

Unutar skladišta policajci su pronašli bicikle, skuter, zimsku odeću, foto album sa slikama JJ i Tili, sportsku opremu, ranac sa inicijalima JJ-a i dres sa imenom najstarijeg sina Valove, javile su East Idaho News. Bilo je i ćebadi sa fotografijama dece - jedna sa slikama JJ i jedna sa slikama Tili.

Lori Valov se s decom preselila u Ajdaho i udala se za Dajbela ubrzo nakon što je njen otuđeni muž ubijen u julu u njihovoj bivšoj matičnoj državi Arizoni, ranije su rekle vlasti.

26. novembra, nakon što su rođaci izrazili zabrinutost da decu nisu videli od septembra, policija je obavila pregled u kući bračnog para u Rekburgu, a Valov i Dajbel su im rekli da je dečak kod porodičnog prijatelja u Arizoni.

Nestanak dece se dogodio nakon prethodnih istraga ove porodice - istraživali su smrt otuđenog supruga Lori Valov, koji je upucan i ubijen tokom svađe sa njenim bratom u Arizoni. Njen brat nije optužen u tom slučaju i umro je u decembru, izvestio je KIFI / KIDK. Njegov uzrok smrti nije objavljen, a istraga čeka rezultate obdukcije.

Valov se preselila u Ajadaho nedugo zatim se udala za Dajbela.Njen pokojni, bivši suprug rekao je da je "postala očajna i ponekad opsesivna zbog iskustava smrti i duhovnih vizija", prema dokumentima za raskid braka podnesenim prošlog februara.

Vlasti takođe istražuju smrt prethodne supruge Dajbela, Tami Dajbel. Za njenu smrt se u početku verovalo da je prirodna, ali policija u Rekburgu je kasnije rekla da je sumnjiva i njeni posmrtni ostaci su ekshumirani. Valov i Dajbellsu se venčali nekoliko sedmica nakon njene smrti, saopštila je policija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.