BEŽI OD MENE, ZARAŽENA SAM: Manijak pokušao da SILUJE Kinskinju, desio se PREOKRET!
Kineska policija / Ilustarcija, Foto: EPA/ROMAN PILIPEY

MUDRO

BEŽI OD MENE, ZARAŽENA SAM: Manijak pokušao da SILUJE Kinskinju, desio se PREOKRET!

Sliku mirne večeri u gradiću Pingba, udaljenog od Vuhana samo tri sata vožnje, promenio je jedan incident

Objavljeno:

Koronavirus kao odbrana od napadača. Zvuči uvrnuto, međutim kada mozak potone u more adrenalina, jedina misao koja ispliva na površinu je, kako da izvučete živu glavu?

Sliku mirne večeri u gradiću Pingba, udaljenog od Vuhana samo tri sata vožnje, promenio je jedan incident. Petak uveče, građani odlaze svojim domovima, svi u neizvesnosti izazvanoj zbog epidemije koronavirusa, koju je proglasila Svetska zdravstvena organizacija. Ulice su mirne, a u stanovima novi dan i vesti čekaju građani Pingba.

Te večeri u svom stanu nalazila se i Ji, kako ju je policija u svom izveštaju nazvala. Ona je, spremajući se za noćni počinak, čula zvuke koje dolaze iz susedne sobe. Vrlo brzo, potom, napadač Ksiao (25) ušao je u njenu sobu i krajnje iznenađenju Ji pokušao da siluje.

Zatečena novonastalom situacijom jedine stvari koje je ova domišljata Kineskinja mogla da se seti bila je upotreba koronavirusa u svoju odbranu. Ona je u trenutku počela da viče i ponavlja kako je zaražena koronavirusom i kako se juče vratila iz Vuhana, epicentra iz kojeg je virus krenuo da se širi.

- Ja sam u karantinu u svom stanu. Zaražena sam - ponavljala je ona neprestano kašljući dok je napadača gurala od sebe.

Sada iznenađenog Ksiaoa, provalnika, uhvatila je panika i on je počeo da beži iz stana sa prethodnih ukradenih 3.080 juana (46.923 dinara).

Nakon što je Ji slučaj prijavila policiji, krenula je potraga za nasilnikom. Samu istragu pratile su izvesne poteškoće u identifikovanju počinioca, s obzirom na to da svi stanovnici ovoga grada nose maske u cilju zaštite od virusa.

Griža savesti bila je jača od ideje da se iz ove nedaće izvukao. Ksiao je u ponedeljak u pratnji svoga oca došao u policijsku stanicu i ispričao šta je uradio tog petka uveče, kada je bez para izašao na ulicu sa idejom da opljačka. Od tog trenutka on se nalazi u pritvoru.

Podsetimo, od koronavirusa u svetu je stradalo najmanje 427 ljudi, a zaraženo je više od 20.000.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/dailymail.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.