JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE: Zaljubila sam se u psihopatu koji me je pratio i PREGAZIO DOK SAM BILA TRUDNA
Salma Akbar, Foto: Facebook/Salma Akbar

KAKAV BOLESNIK

JEZIVA ISPOVEST DEVOJKE: Zaljubila sam se u psihopatu koji me je pratio i PREGAZIO DOK SAM BILA TRUDNA

Šta biste vi uradili da vam se nešto ovakvo desi?

Objavljeno:

Jedan muž zlostavljač doveo je svoju ženu do ivice samoubistva, nakon što ju je pratio i pokušao da je pregazi automobilom u trudnoći. Ona je sada ispričala kako se “zaljubila u čudovište”.

Optičarku Salmu Akbar (29), zlostavljao je direktor kompanije Šabaz Kan (30), tokom njihove petogodišnje veze, držeći je pod potpunim nadzorom. Kan je koristio aplikacije na mobilnim telefonima da prati njeno kretanje, govorio joj koju odeću da nosi, razbio njen “ajfon” i agresivno je hvatao za ruke, izneto je na sudu u Mančesteru, preneo je “San”.

Kad je ona konačno uspela da digne glas, Šabaz ju je udario automobilom tokom trudnoće. Kad je konačno raskinula sa njim, Salma nije napuštala kuću tri meseca iz straha da će je i dalje pratiti. Šabaz, biznismen koji vodi zdravstveni centar u Stetfordu, uhapšen je prošle godine.

Salma Akbar
Salma Akbar foto: Facebook/Salma Akbar

Salma je na sudu opisala zlostavljanje, a njenom bivšem partneru je zabranjeno da je kontaktira. Ona je rekla da je nekad bila vesela, nasmejana, jaka i nezavisna žena, ali da se plaši da nakon pet godina zlostavljanja više nikada neće biti ista.

Salma je istakla da se osećala kao “zatvorenik”. Par je stupio u vezu 2014, a venčali su se dve godine kasnije. Ali, čak i pre toga je Šabaz pokazivao nameru da je kontroliše i pratio ju je čak i kad je radila. Pratio je njeno kretanje, sprečavao je da se druži s nekim ljudima i govorio joj kad da izađe van a kad da se vrati kući.

U aprilu 2018. Salma je saznala da je trudna i zaključila da joj je dosta takvog ponašanja. Stoga je rekla Šabazu da ga ostavlja. On je to odbio i kad je ona stala ispred njegovog auta udario je, zbog čega je imala modrice po nogama. Šabaz je uhapšen, ali je izašao uz kauciju i nastavio da je maltretira, prvo preko “Fejsbuka”, a potom ju je pratio automobilom dok je išla u šoping ili druženje.

Ponovo je uhapšen nakon što ju je pratio u restoran gde je večerala sa muškim prijateljem. Šabaz je tada porekao da je prati i odbacio sve njene tvrdnje kao “potpunu izmišljotinu”. On je osuđen na 18 meseci društveno korisnog rada. Šabaz je ovaj put priznao da je pratio i napao Salmu i zabranjeno mu je da je kontaktira na neodređeno vreme.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.