UZELA DETE IZ VRTIĆA I NA NJEGOVOM STOMAKU OTKRILA UŽAS: Vaspitačica mu markerom napisala NEPRIJATNU PORUKU (FOTO)
Heder je doživela neprijatnost, Foto: Facebook printscreen

KO OVO RADI???

UZELA DETE IZ VRTIĆA I NA NJEGOVOM STOMAKU OTKRILA UŽAS: Vaspitačica mu markerom napisala NEPRIJATNU PORUKU (FOTO)

Mlada majka dvoje dece bila je neprijatno znenađena takvim načinom komunikacije

Objavljeno:

'Mama nemam više pelena' markerom je napisana poruka koju je na stomaku svog sina ugledala Heder Čisum kad je krenula da presvlači svog sina nakon što ga je pokupila iz vrtića.

Mlada majka dvoje dece bila je neprijatno znenađena takvim načinom komunikacije tete koja čuva njenog sina te je objavila fotografiju na Fejsbuku.

Teta u vrtiću na Floridi možda je mislila kako će tom porukom biti duhovita, no Heder je bila besna.

- Jesam li u pravu što me ovo tako razljutilo? Preterujem li? Zbilja mi treba vaše mišljenje jer mi je teško sama da procenim, a toliko sam besna da teti imam svašta da kažem - napisala je u svom postu.

To nije jedina stvar koja ju je zasmetala u stavu vaspitačica u vrtiću. Čisum je samohrana majka dvoje dece koja radi puno radno vreme te kaže kako nema vremena svakog dana da pročita izveštaj koji joj tete u vrtiću pripreme te ako joj se dogodi da zakasni jedan dan s pelenama, ne vidi zašto bi se odmah trebalo šarati s markerom po telu deteta.

Rekla je kako je pokušala da obriše neprijatnu poruku s vlažnim maramicama, no i nakon nekoliko maramica poruka se još nazirala, piše Fox News.

- Taj sam dan planirala decu da odvedem do plaže da se igraju, a sada ne mogu jer mi je neprijatno zbog ove poruke - napisala je.

Vrtić joj se naposletku ispričao zbog postupka njihove radnice, a potom su joj dali i otkaz.

- Svesni smo incidenta koji se dogodio i jako nam je žao zbog neprijatnosti koja je prouzrokovana porodici. U svakom slučaju ovdje se radi o kršenju profesionalne etike - rekla je direktorka Sindi Karter Dekosta u saopštenju.

Dodala je kako preispituju protokole i praksu kako bi osigurali da se ovako nešto više ne ponovi.

Uprkos izvinjenju, mlada majka je rekla kako više neće slati svoju decu u vrtić, već će uzeti nekoliko dana slobodno s posla kako bi im pronašla zamensku ustanovu koja će ih čuvati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.