POZNATA NOVINARKA DOVELA ĆERKU U KUPATILO: Ono što je tamo uradila slediće vas u momentu!
Objasnila je ćerki da je pobačaj normalan, Foto: Printscreen/Instagram

Šokantno

POZNATA NOVINARKA DOVELA ĆERKU U KUPATILO: Ono što je tamo uradila slediće vas u momentu!

Paula je istaknula i kako je važno tugovati nakon takvog nesrećnog događaja, ali da je i jednako važno znati da se to događa mnogima oko vas.

Objavljeno:

Novinarka Paula Faris ima troje dece, a u julu 2019. godine je učinila nešto što je mnoge šokiralo.

"Imam 44 godine. Oduvek sam želela četvoro dece - možda zato što sam i ja najmlađa od četvoro dece", ispričala je Paula te otkrila kako je pokušavajući ostvariti četvrtu trudnoću imala čak tri spontana pobačaja.

Poslednji spontani pobačaj dogodio se u julu 2019. i usred njega je shvatila da je ovo prilika da svoju najstariju kćer, 12-godišnju Caroline Grace, nauči kako se pobačaja ne treba sramiti, prenosi The Sun.

"Dovela sam svoju kćer u kupatilo. Pokazala sam joj što se događa i rekla sam joj: Želim ti samo reći, mama je... Beba verojatno više nije živa. Mama ne oseća krivicu zbog toga", prisetila se novinarka.

Osim toga, objasnila je kćeri da je pobačaj normalan, da se događa mnogim ženama i da njoj to nije prvi pobačaj.

"Kada zatrudniš, može se dogoditi i tebi, dušo. I želim da znaš da nisi ništa pogrešno učinila", objasnila je tada kćeri.

Paula je istaknula i kako je važno tugovati nakon takvog nesrećnog događaja, ali da je i jednako važno znati da se to događa mnogima oko vas.

Prema NHS-u, procenjuje se da će jedna od osam trudnoća završiti pobačajem. Nadalje, gubitak tri ili više trudnoća zaredom naziva se ponavljajući pobačaj i pogađa otprilike jednu od 100 žena.

Iako je njen postupak mnoge iznenadio, pa čak i šokirao, bilo je i onih koji je podržavaju.

"Mislim da je dobro podučavati našu decu teškim stvarima poput smrti ili pobačaja. Što više znate i kada možete razgovarati o teškim, zastrašujućim ili neugodnim stvarima u životu, postajete emocionalno sposobnija osoba", jedan je od takvih komentara na Facebooku.

No nije nedostajalo ni negativnih komentara.

"Žao mi je zbog njenog gubitka i njen je izbor što i kako takve stvari deli sa svojom decom, ali mislim da je to previše za 12-godišnje dete", napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

"Mogla si joj kasnije sve objasniti. Neke stvari su previše za decu. Ovo je jedna od njih", složila se druga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.