MEGAN MARKL NE ZNA ŠTA JU JE SNAŠLO: Kraljica joj ZABRANILA pristup jako važnom mestu!
Megan Markl, Foto: Profimedia

KRALJEVSKA DRAMA

MEGAN MARKL NE ZNA ŠTA JU JE SNAŠLO: Kraljica joj ZABRANILA pristup jako važnom mestu!

Jedna od odluka koju je kraljica donela odnosi se i nakit

Objavljeno:

Kraljica Elizabeta odobrila je princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl da odstupe sa svojih dužnosti i budu finansijski nezavisni

Njih dvoje će i dalje biti vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ali više neće uživati u kraljevskim povlasticama. Moraju tako vratiti 2.4 miliona funti koliko je koštala obnova njihovog doma Frogmore Kotidža, a taj novac za obnovu došao je od poreznih obveznika kojima Megan i Hari sada moraju vratiti ovaj iznos.

Jedna od odluka koju je kraljica donela odnosi se i nakit koji je Megan koristila kada je postala članica kraljevske porodice, piše Page Six.

Američka glumica uživala je u tome što može posegnuti u bogatu kraljevsku riznicu nakita, ali sada joj pristup tamo zabranjen. Čak je morala vratiti i dio nakita koji je dobila od kraljice, a kako britanski mediji pišu među tim nakitom je i prsten koji je Megan nosila na dan venčanja, a koji je nekada pripadao princezi Dajani.

foto: Profimedia

Inače, Megan je obožavala stil princeze Dajane i najčešće je uzimala nakit koji je nekada pripadao Harijevoj mami i često je nosila naušnice i narukvice. Nedugo nakon što je saznala što njen unuk i njegova supruga planiraju kraljica je želela Megan da oduzme i nakit koji je za njeno venčanje bio posebno napravljen za nju.

Navodno je kraljica rekla princu Vilijamu kako Megan više ne sme da koristi nakit princeze Dijane i ova odluka je takođe uticala na odnos između Vilijama i Harija. Radilo se o nakitu koji je nastao iz jelova nakita koji su pripadali princezi Dijani, ali na kraju se kraljica ipak predomislila i dopustila je Megan da zadrži taj nakit.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.