OVOJ DEVOJCI JE TINDER SPASIO ŽIVOT: Našla se u BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, a onda joj je sinula LUDA IDEJA! (VIDEO)
Spasilac na buldožeru, Foto: Instagram printscreen/loniahaeger

TEHNOLOGIJA IPAK NIJE TAKO LOŠA

OVOJ DEVOJCI JE TINDER SPASIO ŽIVOT: Našla se u BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, a onda joj je sinula LUDA IDEJA! (VIDEO)

Na njenu sreću, nije morala dugo čekati na "match"

Objavljeno:

Nemica Lonia Heger u pratnji dvoje prijatelja odlučila se na put kamperom severnim kraljevima Norveške.

No, dok je njih troje putovalo Nordkapom, zahvatila ih je snežna oluja zbog koje je put postao neprohodan. Zatočeni na planinskom putu, pozvali su službu za spašavanje jer su bili u strahu kako će zbog poledice njihov kamper skliznuti u provaliju. Nažalost, centar za spašavanje bio je suviše udaljen te su trebali proći sati pre nego bi se neko mogao odazvati na njihov poziv u pomoć. Sjajna ideja proizašla iz šale

No, tada se Lonia odlučila na jedan zanimljiv potez te je na nagovor prijatelja instalirala Tinder kako bi proverila ima li u okolini muškaraca koji bi je mogli spasiti.

Na njenu sreću, nije morala dugo čekati na "match", odnosno osobu u radijusu od 10 kilometara koja će biti zainteresovana za njen novootvoreni profil.

- Dok sam sedela u našem kamperu sa strahom da bi se svake sekunde automobil mogao spustiti niz planinu, moj prijatelj Fil je imao čudnu, ali zapravo genijalnu ideju o tome da trebam otvoriti Tinder profil.- otkrila je Fiona na svom Instagram profilu.

U roku od pet minuta od postavljanja profila a javio joj se čovek po imenu Stian Lauluten, a nakon što mu je objasnila situaciju u kojoj se nalazi, u maniru pravog modernog viteza pojavio se s buldožerom.

- Pet minuta kasnije pojavio se sa svojim buldožerom i prokrčio prolaz. Pratili smo ga do sledećeg parkirng mesta, a idući dan nam je postavio gume za šiljcima budući da je najbliži mehaničar bio udaljen 200 kilometara.- otkrila je Lonia srećan kraj ove priče.

Nažalost, javnosti nije poznato da li je ovaj par na kraju otišao na prvi dejt. Bilo kako bilo, imaju doista zanimljivu priču o prvom susretu!

foto: Instagram printscreen/loniahaeger

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.