DA LI BISTE VI UDOMILI NAJGORU MAČKU NA SVETU? Voli da vam BULJI U DUŠU dok se ne osetite jako nesrećno...
Četverogodišnja mačka Perdita, Foto: Pritnscreen

hit

DA LI BISTE VI UDOMILI NAJGORU MAČKU NA SVETU? Voli da vam BULJI U DUŠU dok se ne osetite jako nesrećno...

Ovaj opis ubrzo je postao viralan, a u azilu trenutno pregledavaju 50 prijava potencijalnih vlasnika

Objavljeno:

Zaposleni u azilu za životinje u Severnoj Karolini mislili su da će teško naći dom za jednu od mačaka koju su smestili kod sebe, a pristup koji su zauzeli pri pokušaja udomljavanja pokazao se kao pravi hit.

Četverogodišnja mačka Perdita u azil je stigla nakon smrti svog vlasnika. Ispostavilo se da je prilično razmažena i svojeglava, a radnici azila nisu bili sigurni želi li ljude oko sebe ili ne.

Bilo im je jasno da će morati biti kreativni ako žele udomiti tako posebnu mačku. Odlučili su se za prilično iskren pristup, a još jednom se pokazalo da je to i najbolji pristup.

"Upoznajte Perditu, nije za one slaba srca. Voli: zuriti u vašu dušu dok se ne počnete osećati kao da više nikad neće biti sretni, pesmu Cat Scratcher Fever, film Groblje za kućne ljubimce, iznenadne skokove (omiljeni su joj), vrebanje iz mračnih kutova, biti kraljica kuće, navoditi zaposlenike azila na pomisao da je bolesna (veterinar se slaže da je kreten). Ne voli: ružičastu boju, mačiće, pse, decu, Dixie Chicks, Disneyjeve filmove, Božić i poslednje, ali ne najmanje važno - zagrljaje. Slobodna je i spremna za to da bude društveno zakinuta s društveno zakinutim čovjekom koji razume što je posebni prostor", napisali su.

Ovaj opis ubrzo je postao viralan, a u azilu trenutno pregledavaju 50 prijava potencijalnih vlasnika.

"Perdita nije oduševljena svojom novostečenom slavom. I dalje je otrovna. Ovaj video smo snimili jutros. Obožava češkanje glave, a na kraju zavija da nam da do znanja kad je dosta. Volimo ovu tvrdoglavu lepoticu. Dali smo joj što je moguće više privatnosti", poručili su.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.