SKANDALOZAN SNIMAK IZ STOMATOLOŠKE ORDINACIJE: Zubar OSUĐEN zbog onoga što je radio dok je lečio pacijenta (VIDEO)
Vozio hoverbord dok je vadio zub, Foto: Youtube printscreen

NEPROFESIONALNO

SKANDALOZAN SNIMAK IZ STOMATOLOŠKE ORDINACIJE: Zubar OSUĐEN zbog onoga što je radio dok je lečio pacijenta (VIDEO)

Lokhart je snimak operacije prosledio svojim prijateljima, šaleći se da je reč o novom pristupu lekarskoj nezi

Objavljeno:

Zubar Set Lokhart (34) iz Ankorejdža u američkoj državi Aljasci osuđen je po svih 46 tačaka iznesenih protiv njega, prenosi UNILAD.

Kako se iznosi u glavnoj optužnici, Lokhart je pacijentu pod anestezijom operacijom vadio zub, dok se istovremeno vozio hoverbordom. Čitav događaj je snimio, a zatim i objavio, što je prekršaj samo po sebi.

Lokhart je snimak operacije prosledio svojim prijateljima, šaleći se da je reč o novom pristupu lekarskoj nezi. Nakon što je izvadio zub pacijentu, pobedonosno se otkotrljao hoverbordom niz hodnik, smejući se u kameru.

Njegov advokat je tokom suđenja uručio izvinjenje u ime svog klijenta i istaknuo da je takvo ponašanje nedopustivo.

- Kada sam ga pristao zastupati, unio sam mu se u lice i rekao mu tačno šta mislim o njegovim postupcima - priznaje advokat.

Povrh ove optužnice, Lokhartu se, između ostalog, sudilo i zbog pronevjere novčanih sredstava koje pruža državno zdravstveno telo Aljaske u iznosu od 10.000 dolara. Pokazalo se da je zubar bespotrebno tražio skuplju vrstu anestezije o trošku građana koji plaćaju porez.

Suđenje je trajalo pet sedmica, a predsedavajući sudija se u epilogu osvrnuo na činjenicu da je sreća što je još neko bio prisutan, inače nikada ne bi posvedočili zubarevom nepromišljenom ponašanju. Lokhartu će biti izrečena kazna krajem aprila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.