OVA DADILJA JE PSIHOPATA! Htela da ide ranije kući, pa detetu učinula nešto STRAVIČNO! Kamere sve snimile (VIDEO)
Uradila je detetu nešto užasno, Foto: Facebook prinstcreen

NOĆNA MORA RODITELJA

OVA DADILJA JE PSIHOPATA! Htela da ide ranije kući, pa detetu učinula nešto STRAVIČNO! Kamere sve snimile (VIDEO)

Policija je objavila da je uhapsila 30-godišnju dadilju

Objavljeno:

- Osećala sam da mi se celo telo trese - tako je opisala 40-godišnja Ejmi Lov iz Singapura trenutak kad je videla snimak na kojoj njena dadilja stavlja ruku njene 16-mesečne ćerke u lonac pun vruće vode.

Lov je ispričala na društvenim mrežama traumatično iskustvo koje je imala s dadiljom koju je zaposlila u decembru prošle godine. Osim što je opisala povrede koje je zadobila njena ćerka , objavila je i fotografije zadobijenih opekotina.

Policija je objavila da je uhapsila 30-godišnju dadilju nakon dobivene prijave o namernom nanošenju povreda opasnim sredstvima te dodala da je istraga u toku.

Lov je kazala kako su obe njene ćerke pogođene incidentom koji se dogodio 15. januara.

– Moja kći plače svaku noć. Čak i kad ide da spava popodne, plače u snu. Osim što je boli ruka, mislim da ima noćne more – kazala je Lov i dodala da njena starija ćerka krivi sebe jer nije zaštitila svoju mlađu sestru, iako je ona bila ta koja je prva alarmirala odrasle.

Nakon što je 8-godišnjakinja nazvala svoje roditelje i informisala o povredama, pojurili su u bolnicu gde su im rekli kako je reč o opekotinama višeg stepena. Dadilja im je tad rekla kako je ona kuvala i nosila devojčicu u rukama te da je malena devojčica slučajno stavila svoju ručicu u uzavrelu vodu.

Roditelji ne bi ni posumnjali da se sama dadilja nije spakovala i insistirala već sledeći dan da ide. Upravo je to podstaklo 40-godišnju majku da pogleda snimke na kameri za bebe, nakon čega je otkrila stravičnu istinu.

– Nije mi bilo jasno kako neko to može učiniti detetu. Kad sam je pitala zašto je to učinila mojem detetu, kazala mi je kako je to učinila jer je želela da ide kući – kazala je Lov za lokalne medije, prenosi South China Morning Post.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.