DECI JE PEVALA USPAVANKE DOK IH JE GUŠILA: Detalji zločina ove MAJKE su nešto najstrašnije ikad! (VIDEO)
Ubila svoje troje dece, Foto: Phoenix police

čedomorstvo

DECI JE PEVALA USPAVANKE DOK IH JE GUŠILA: Detalji zločina ove MAJKE su nešto najstrašnije ikad! (VIDEO)

Rejčel Henri (22) iz ​​Finiksa uhapšena je u utorak i optužena je za tri tačke ubistva

Objavljeno:

Majka iz Arizone ugušila je svoje troje male dece dok su im pevala uspavanke dok su dve njene rođake sedele u dnevnoj sobi, nesvesne onoga što se dešavalo.

Rejčel Henri (22) iz ​​Finiksa uhapšena je u utorak i optužena je za tri tačke ubistva nakon što su tela njene dece pronađena oslonjena na njenu sofu „kao da spavaju“.

foto: Facebook printscreen

Prema policiji, Henri je priznala da je ugušila decu počevši od jednogodišnje ćerke stavljajući ruke preko devojčinih usta i nosa sve dok se nije prestala da se pomera.

Henri je rekao da je devojčica udarala nogom dok je bila gušena ispred svog trogodišnjeg brata, koji je vrištao "ne" i udarao majku, ali bezuspešno. Henri je službenicima rekla da je ostavila devojčino telo u zadnjem delu kuće.

foto: Facebook printscreen

Dok su njene rođake bile u dnevnoj sobi, Henri je uhvatila dečaka i odvela ga na sprat pod izgovorom da ga je stavi u krevet pre nego što ga je ugušila. Istražitelji kažu da ju je dečak udario i ogrebao dok je umro, ali da se nije mogao spasiti.

Potom je otišla da nađe devojčicu od sedam meseci, dala joj je flašicu mleka dok nije zaspala, a zatim je i nju ugušila. Henri je rekla da je pevala uspavanke svu troje dece dok su oni umirali. Zatim je sva tri tela postavila na kauč "kao da spavaju".

Policija je nakon izvesnog vremena pozvana u objekat zbog izveštaja o neodređenoj 'nevolji'. Policajci su rekli da ih je zvala jedna od Rejčelinih rođaka.

Vlasti nisu ponudile nikakav mogući motiv za ubistva, ali sudske evidencije navode da je jedna od rođaka u kući rekla policiji da je Henri "imala zavisnost od metamfetamina i da se čudno ponašao u poslednjih nekoliko dana". Takođe je rano u utorak objavljeno da su deca ranije odvođena iz porodičnog doma zbog Rejčeline navodne zavisnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.