PRE 35 GODINA OSUĐEN JE ZA UBISTVO SESTRE, NJENIH SINOVA I SVOJIH RODITELJA: Sada tvrdi da ima DOKAZ da NIJE KRIV
Džeremi Bamber pri hapšenju, Foto: Youtube printscreen

džeremi bamber

PRE 35 GODINA OSUĐEN JE ZA UBISTVO SESTRE, NJENIH SINOVA I SVOJIH RODITELJA: Sada tvrdi da ima DOKAZ da NIJE KRIV

Bamber (59) izdržava kaznu doživotnog zatvora za ubistva svoje sestre Šejle Kafel 1985. godine, njenih blizanaca Nikolasa i Danijela, koji su imali 6 godina, i njegovih roditelja Nevila i Džun, koji su imali oboje 61. godinu

Objavljeno:

Osuđeni ubica Džeremi Bamber iz svoje zatvorske ćelije tvrdi da mu novi dokazi daju "konačni alibi" da on nije ubio svoju porodicu na farmi u Engleskoj pre 35 godina.

Bamber (59) izdržava kaznu doživotnog zatvora za ubistva svoje sestre Šejle Kafel 1985. godine, njenih blizanaca Nikolasa i Danijela, koji su imali 6 godina, i njegovih roditelja Nevila i Džun, koji su imali oboje 61. godinu.

Ali sada je tvrdi da je razgovarao sa policajcima ispred kuće roditelja u Eseksu, dok su se ubistva odvijala. Za Mirror iz svoje zatvorske ćelije rekao je:

- Konačni je alibi to što sam bio u društvu desetak policajaca kada je bilo jasno da je u kući živa osoba ili osobe za čija sam ubistva osuđen.

Bamber, kome je data doživotna kazna bez mogućnosti puštanja na slobodu, uvek je tvrdio da je njegova sestra, ranjiva bivša manekenka zvana Šejla, ubila njihovu porodicu, a zatim i sebe u ubistvu-samoubistvu.

Dijagnostikovana joj je šizofrenija, ali Karol An Li koja je o Bamberu napsiala knjigu, tvrdi da bi je lekovi učinili inesposobnom da koristi pištolj. Li kaže da je jeziva fotografija mesta zločina dokazala da je ubistva izvršio neko ko je imao sveobuhvatno znanje o oružju.

Bamberovi advokati su 2019. godine podneli novu prijavu Komisiji za preispitivanje krivičnih slučajeva, tražeći od njih da obelodane prethodno neviđene dokaze. To se odnosi na telefonski poziv koji je uputio policiji u noći ubistava. Oni tvrde da su novi dokazi „snažni“.

Ali policija Eseksa kaže da su svi na farmi bili mrrtvi u 3.30 ujutru, daleko pre nego što je policija dobila taj poziv.

Masovno ubistvo šokiralo zemlju, najmanje zbog toga što je Bamber pokušao da za zločin okrivi svoju mrtvu sestru Šejlu, krhku bivšu manekenku poznatu kao Bambi. I toliko ubedljive bile su laži koje je Bamber rekao, da ne samo da je uverio policiju, već je čak i zavarao Kolinam Šejlingo supruga, da veruje da je njegova bivša žena hladnokrvno ubila njihove blizance, pre nego što je pretukla i usmrtila svoje usvojitelje i oduzela im život. Kada se istina konačno saznala, Bamber je osuđen na doživotni zatvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.