DEVOJČICA (15) JE ZBOG RETKE BOLESTI IZGLEDALA KAO STARICA: Svi su je izbegavali, onda je OPERACIJA sve promenila!
Imala je progeriju zbog koje je izgledala staro, Foto: Shenyang Sunline Plastic Surgery Hospital

promenili su joj život

DEVOJČICA (15) JE ZBOG RETKE BOLESTI IZGLEDALA KAO STARICA: Svi su je izbegavali, onda je OPERACIJA sve promenila!

Tinejdžerka, poznata po pseudonimu Ksiao Feng, u školi je bila zlostavljana zbog svog izgleda i osećala se nesigurno i inferiorno od ostalih tokom svog života zbog svoje naborane kože

Objavljeno:

15-godišnja devojčica u Kini koja je izgledala kao da je mnogo starija zbog retkog stanja dobila je novi izgled zahvaljujući plastičnim operacijama koje su joj promenile život.

Tinejdžerka, poznata po pseudonimu Ksiao Feng, u školi je bila zlostavljana zbog svog izgleda i osećala se nesigurno i inferiorno od ostalih tokom svog života zbog svoje naborane kože.

Sada je pokazala "novo lice" nakon što je prošla proceduru koja je trajala sedam i po sati, saopštili su lekari.

Hirurzi u "Shenyang" klinici za plastičnu hirurgiju rekli su da je Ksiao Feng imala progeriju, retko genetsko stanje koje se javlja kod jednog od osam miliona dece i uzrokuje prerano starenje ljudi.

U slučaju Ksiao Feng, stanje je uticalo samo na njenu kožu, a ne i na njene organe, rekao je za MailOnline portparol bolnice. Kaže se da je majka Ksiao Feng imala isto stanje. Tinejdžerka je bila u mogućnosti da se leči nakon što su ljubazni stranci prikupili više od 20.000 funti za pokriće njenih lekarskih računa.

Dr Ši Lingži, šefica bolnice, rekla je da su hirurzi uklonili suvišnu kožu debljine ukupno sedam centimetara sa lica devojčice. Lekari su joj takođe promenili nos, obrve i usta.

Ksiao pre i posle
Ksiao pre i posle foto: Shenyang Sunline Plastic Surgery Hospital

Ksiao Feng rođena je u siromašnoj porodici u okrugu Heišan u gradu Jinžu na severoistoku kineske provincije Liaoning. Pre operacije se nikada nije usudila da napravi ni jedan jedini selfi i nije imala prijatelja.

- Niko ne želi da se igra sa mnom, a samo su golubovi spremni da me prate jer se njima sviđam i oni ne smatraju da sam ružna - rekla je.

Pogledajte kako izgleda sada:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.