MAJKA JOJ PLATILA VENČANJE IZ SNOVA, PA JOJ UKRALA MUŽA! Sve se događalo na medenom mesecu!
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

da se naježiš

MAJKA JOJ PLATILA VENČANJE IZ SNOVA, PA JOJ UKRALA MUŽA! Sve se događalo na medenom mesecu!

Ona je imala samo 19 godina

Objavljeno:

Žena čiji je muž na kraju završio s njenom vlastitom majkom kaže kako nikada neće moći u potpunosti da joj oprosti jer joj je otela muža i potom imala s njim dete. Lauren Wall imala je samo 19 godina kad se udala za Paula Whitea, a njena majka Julie, kojoj je tada bilo 38 godina, platila im je venčanje iz snova vredno 15.000 funti.

Lauren je bila toliko zahvalna na tome da ju je povela sa sobom na medeni mesec. No, samo osam nedelja kasnije njen muž Paul iselio se iz njihovog doma, a njena majka je devet meseci kasnije rodila njegovo dete i objavila da su zajedno.

- Paul se uvek super slagao s mamom. Nikad mi to nije bilo čudno jer je ona njegova punica i bio je samo prijateljski nastrojen. Često su se zajedno smejali i nisam mislila da treba da budem zabrinuta oko toga. Ko bi bio? Jedva sam čekala da krenemo u zajednički život no tinta se jedva osušila na našem venčanom listu kad se Paul promenio - kazala je Lauren, prenosi Daily Mail.

On je postao jako zaštitnički nastrojen kad je reč o njegovom telefonu, a samo četiri nedelje kasnije njena sestra koja je koristila telefon njihove majke otkrila je poruke između Julie i Paula.

Njena majka negirala je da se išta događa, te joj je rekla kako je luda.

- Kad sam sve otkrila Paulu, on je pobledeo i odbio je da mi dozvoli da pogledam njegov mobiteltelefon - kazala je Lauren.

Nekoliko dana kasnije, Paul je skinuo svoj venčani prsten i napustio Lauren i njihovu sedmomesečnu ćerku. Kad je čula da je počeo da živi s njenom mamom, rekla je kako nije mogla da veruje da bi dvoje ljudi koje je najviše na svetu volela i verovala im da joj to urade.

- To je bolesno. To je jedna od najgorih stvari koje majka može da učini svojoj ćerki. Paul je možda bio kukavica, ali ona je moja mama. Ona bi trebala da me voli i da me zaštiti iznad svih ostalih.

Lauren se prisetila da je videla Julie kako hoda ulicom kad su krenule prve glasine o tome da njen muž živi sa njom. Njena mama je bila vidljivo trudna.

- Videla sam je na ulici i primetila da je trudna, nisam mogla da dođem sebi. Ona je stavila ruku na stomak trbuh i rekla mi kako je to cista. Bilo mi je tako loše, otišla sam kući i uništila sve fotografije mog i Paulovog venčanja. Samo devet meseci nakon što ju je Paul napustio, Julie je rodila njegovo dete.

- Pokušala je da tvrdi kako je otac deteta neko drugi, ali znala sam istinu. Paul i mama otkrili su da su par tog leta i moj svet se srušio - ispričala je Lauren.

Paul se na kraju venčao s Julie, a sama Lauren je bila na svadbi i to zbog svojećerke koju ima s Paulom. Lauren je ispričala medijima kako se njena mama izvinila i kako imaju nekakav odnos, no Paul se nikada nije izvinio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.