MLADOŽENJA USRED VENČANJA PUSTIO SNIMAK SE*SA MLADE! Svi su je dodatno ZAMRZELI kada su videli sa kim ga je VARALA
Mladoženja i mlada, Foto: Printscreen/MailOnline Video

Šokantno!

MLADOŽENJA USRED VENČANJA PUSTIO SNIMAK SE*SA MLADE! Svi su je dodatno ZAMRZELI kada su videli sa kim ga je VARALA

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je zabezeknuo sve koji su ga videli...

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je zabezeknuo sve koji su ga videli - mladoženja je odlučio da se osveti svojoj nevesti i to tako što je na video bimu pustio snimak njenog se*sa sa njegovim rođakom!

Kako prenosi Dejli mejl, Internetom su kružila tri snimka. Na prvom se videlo kako mladendi kroz svečanu salu dolaze do bine, a onda je najavljeno da će biti prikazani snimci iz njihovih života. Međutim, umesto toga, na platnu se pojavio snimak mlade kako vodi ljubav sa mladoženjinim rođakom.

Gosti su bili šokirani, a mladenci se se posvađali, pa je sve rezultiralo time da ga je mlada udarila buketom.

I dok neki veruju da je sve ovo deo marketinga, mediji prenose da je par u vezi dve godine, i da su se verili pre šest meseci. Mladoženja je navodno za aferu svoje verenice saznao nakon što je instalirao nadzorne kamere u stanu tokom renoviranja.

Neki od izvora navode i da je devojka počela da vara momka nakon što je pretrpela nasilje od njega, ali da je pristala da se uda nakon što je on obećao da će da plati za stan i auto kako bi se pomirili.

Isti izvor navodi da je mlada priznala aferu, kao i da je rekla da su emocije između nje i mladoženjinog rođaka buknule kada je on pokušao da ih pomiri nakon sukoba koji su imali. Snimak je kasnije obrisan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.