FARMER SE NAPIO I ZASPAO PORED SVINJA: Komšije su nekoliko dana kasnije zatekle JEZIVI PRIZOR!
Ilustracija, Foto: AP

HOROR U POLJSKOJ

FARMER SE NAPIO I ZASPAO PORED SVINJA: Komšije su nekoliko dana kasnije zatekle JEZIVI PRIZOR!

Iako se nagađa da je doživeo srčani udar, farmerove komšije govore da je imao problema s alkoholom te da je moguće da je zaspao dok je išao po vodu

Objavljeno:

Gospodin Krzisztof, kako ga lokalni mediji imenuju, bio je farmer u selu Osieku u jugozapadnoj Poljskoj.

Na Staru godinu otišao je do bunara po vodu i zatim se onesvestio. Kako javlja Daily Mail, moguće da je farmer doživeo srčani udar. Njegove ostatke - kosti i delove lobanje, pronašao je danima kasnije jedan od njegovih komšija.

- Telo muškarca pronašao je komšija. Zadnji put su ga videli kada je na Staru godinu išao je po vodu u bunar, a tamo su i pronašli telo. Izgleda da su ga svinje pojele - rekla je zvaničnica poljskog tužiilaštva Magdalena Serafin.

Iako se nagađa da je doživeo srčani udar, farmerove komšije govore da je imao problema s alkoholom te da je moguće da je zaspao dok je išao po vodu.

- Zaboravio je da nahrani svinje i zaspao je kraj njih - rekla je jedna komšinica.

foto: Profimedia

Inače, farmer je imao svinje vrste Mangalica, mađarsku pasminu domaćih svinja. Posebne su po tome što im raste gusta vunasta dlaka slična ovčjoj.

- Te svinje su ogromne, trče po celoj farmi... Ne bi bilo teško zamisliti da su ga pojele - tvrdi drugi. Istaknuo je da se boji tih svinja te da im ne prilazi.

Zbog straha komšija, tužiilaštvo i lokalni veterinari razmišljaju treba li uspavati svinje ili ne. Tužilašttvo ističe da nema potrebe uspavati svinje i da to nije ključno za istragu, a veterinari pak brinu da će svinje, ukoliko ih se uspava, kad tad završiti na tržištu u obliku kobasica ili drugih proizvoda.

Međutim, postoji i neko ko smatra da svinje nisu mogle pojesti svog vlasnika. Katarzina Trocek iz azila za svinje Črumkovo tvrdi da ne veruje u te tvrdnje.

- Svaki dan imamo kontakt sa svinjama. Dolaze k nama iz različitih mesta. Neke su izgladnele i pronađemo ih zajedno s uginulim svinjama. Ne pojedu ih bez obzira na to koliko su gladne - objasnila je.

Istraga se nastavlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.