U NJU SVI GLEDAJU: Operisala grudi čak četiri puta, u njih je uložila 20.000 EVRA
Elis Selim Albrich, Foto: Printscreen/Intstagram

Uložila u grudi ogroman novac!

U NJU SVI GLEDAJU: Operisala grudi čak četiri puta, u njih je uložila 20.000 EVRA

Mislim da bi svi oni koji se žele operirati, trebali učiniti to, ali trebali bi paziti na svoje zdravlje jer ako se podvrgnete desetak zahvata, vaše tijelo može biti pod velikim pritiskom, rekla je Elisa

Objavljeno: 14:12h

Britanska starleta Katie Price (41) koja se potpuno izobličila operacijama, poslužila je kao primer Elisi Selini Albrich (25) iz nemačkog Düsseldorfa. Na društvenim mrežama ima više od 350.000 pratitlaca, a sve, ističe ona, zahvaljujući svom poprsju u koje je ugradila implantate u vrednosti od 20.000 evra

O zahvatu je Elisa počela razmišljati još kad je imala 15 godina zato što je bila izrazito nezadovoljna svojim malim grudima. Na prvu operaciju otišla je s 18 godina i odmah povećala grudi iz veličine A u H.

- Uvek sam htela imati velike grudi, a nisam ih imala uopšte. Ponekad su mi dečaci govorili da ih uopšte nemam i slične stvari, ali to me nije previše diralo, nisam to shvatala ozbiljno. Uvek sam gledala devojke koje su imale grudi i divila im se, mislila kako predivno izgledaju i odlučila da ih i ja želim imati. Jednostavno mi se to sviđa. Mislim da je Katie Price ta koja je najviše uticala na mene i mislila sam za nju da je oduvek predivna - izjavila je Elisa.

Šest mjeseci nakon prve operacije otišla je na drugu jer nije bila zadovoljna, da bi onda 2014. otišla na treću i kako je rekla, poslednju. Tako je barem ona mislila da će biti, ali samo dve godine nakon došlo je do komplikacija i ponovno je operisana.

Sada je zadovoljna veličinom i izgledom, ali je svesna na rizik i opasnosti koje bi se mogle javiti zbog previše operacija.

- Mislim da bi svi oni koji se žele operisati, trebali učiniti to, ali trebali bi paziti na svoje zdravlje jer ako se podvrgnete desetak zahvata, vaše telo može biti pod velikim pritiskom - rekla je Elisa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.