KRALJICA ELIZABETA I MEGAN MARKL UŠLE U ZADRUGU! Pogledajte, mi smo UMRLI OD SMEHA! (VIDEO)
Megan Markl , princ Hari i kraljica Elizabeta, Foto: Printscreen

KOMIČNO

KRALJICA ELIZABETA I MEGAN MARKL UŠLE U ZADRUGU! Pogledajte, mi smo UMRLI OD SMEHA! (VIDEO)

Izazvali reakcije širom sveta...

Objavljeno:

Proteklih nekoliko dana u centru skanala su se našli Princ Hari i Megan Markl budući da su se odrekli kraljevskih dužnosti.

Tim povodom, kraljica Elizabeta II je sazvala hitan sastanak kako bi donela odluku u vezi sa budućnošću ovog mladog para.

Naime, njih dvoje su više puta isticali da ne žele da finansiraju svoj život novcem poreskih obveznika, ali bez obzira na to, Biznis insajder piše da će mladi par “lako do svoje prve” milijarde.

Stručnjaci smatraju da bi po svakom sponzorisanom postu, par mogao da dobije 150.000 dolara. I to je početna cena. Najveću zaradu po jednoj objavi imala je Dženerova (1,5 miliona dolara), a bračni par Obama nije zaradio više od 230.000 dolara za jednu objavu. Tu se krije kapital za Hari i Megan.

Budući da su Hari i Megan u centru medijske pažnje odavno, ova njihova odluka je izazvala reakcije širom sveta.

Inače, postali su i predmet posmeha na društvenim mrežama.

Naime, napravljena je parodija na osnovu rijalitija "Zadruga", a glavni aketri su Megan Markl, kraljica Elizabeta II, i princ Hari.

U jednom momentu se na tom snimku vidi kako se figura jednog od učesnika rijalitija pojavljuje sa kraljičinim likom te se obraća figuri sa likom Megan Markl, a u jednom trenutku se pojavljuje i princ Hari.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.