I MAMA I ĆERKA RODILE U 16. GODINI: Dobro pogledajte njihove FOTOGRAFIJE! (FOTO)
Phillipa Nairn (38) je svoju čerku Stephanie rodila sa samo 16 godina, Foto: Instagram

kao sestre

I MAMA I ĆERKA RODILE U 16. GODINI: Dobro pogledajte njihove FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Osim što je jedna od retkih baka koje nisu napunile ni 40., Phillipa poprilično mladoliko izgleda i brine o sebi

Objavljeno:

Phillipa Nairn (38) je svoju čerku Stephanie rodila sa samo 16 godina koja je takođe u svojoj šesnaestoj rodila dete, pa je sa samo 32 Phillipa postala baka.

Osim što je jedna od retkih baka koje nisu napunile ni 40., Phillipa poprilično mladoliko izgleda i brine o sebi, pa nije čudno što joj mnogi ne veruju da ima dvoje unučadi - prvo je unuče, Caidena, njena kćerka Stephanie rodila pre šest godina, a prije tri godine postala je baka i devojčici Layli.

A kad ona svoje unuke izvede u park, svi misle da su joj deca.

I mama i ćerka kažu da im je drago što su tako rano dobile decu, a Stephanie dodaje da je jedan od razloga zašto je dobro biti mlada mama i to što će ona moći 'sedeti na plaži i ispijati Pina Coladu' kad većina njenih vršnjaka tek postanu roditelji i navikavaju se na obaveze.

foto: Instagram

- Mama i ja često zajedno izlazimo i imamo puno toga zajedničkog - rekla je 22-godišnja Stephanie za Daily Mail, a dodaje i kako će njoj mama 'biti uz nju duže nego mnogima, jer većina mladih u njenoj dobi tek odlazi od roditelja - a njoj je s mamom sad najzabavnije.

- Moja mama uživa biti baka, a moj je sin više vremena s njom nego sa mnom, jako su povezani - ispričala je Stephanie, koja nije bila u stabilnoj vezi kad je ostala u drugom stanju, pa sada želi 'razbiti predrasude koje se često vežu uz mlade majke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.