TINEJDŽERU JE POZLILO, A NIKOG NIJE BILO OKOLO: Život mu je spasila devojka udaljena 8.000 kilometara od njega!
Foto: Printscreen/bbc

au kakva priča

TINEJDŽERU JE POZLILO, A NIKOG NIJE BILO OKOLO: Život mu je spasila devojka udaljena 8.000 kilometara od njega!

Lathora je čula sve što se događalo budući da se veza nije prekinula

Objavljeno:

Ljudi često upozoravaju na opasnosti igranja video igara, ali ovom tinejdžeru je upravo to možda spasilo život.

17-godišnji Ejdan Džekson iz britanskog Cheshirea preko interneta je razgovarao s devojkom s kojom je igrao igre, a tokom razgovora je doživio napada.

20- godišnja Dia Latora, koja se u tom trenutku nalazila u 8.000 kilometara udaljenom Teksasu u Americi, odmah je alarmirala britansku policiju. "Independent" piše kako je odmah posumnjala da nešto nije u redu kad je Ejdan naglo zaćutao te je na internetu potražila broj za Hitnu pomoć.

- Videla sam policijski auto, ali sam mislila da su u komšiluku zbog nekog drugog, a onda su nam pozvonili na vrata. Rekli su da je prijavljeno da je neko pao u nesvest, a ja sam im rekla da ih mi nismo zvali. Kad su mi rekli da su dobili poziv iz Amerike, odmah sam požurila da proverim Ejdana i pronašla sam ga u jako dezorijentisanom stanju - ispričala je njegova majka Kerolajn za "Liverpul Eho".

Latora je čula sve što se događalo budući da se veza nije prekinula.

- Bilo je neverovatno slušati kako medicinski tim i njegova majka ulaze u sobu i razgovaraju s njim. Bila sam jako uplašena i zabrinuta, ali drago mi je da sam bila dovoljno prisebna da pozovem hitne službe i da su ga došli proveriti - ispričala je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.