HTELA JE MUŽU DA NAPRAVI KOLAČE U OBLIKU SRCA: Kada je završila, ličili su na nešto MNOGO VULGARNO!
Foto: Print Screen Youtube

kolače

HTELA JE MUŽU DA NAPRAVI KOLAČE U OBLIKU SRCA: Kada je završila, ličili su na nešto MNOGO VULGARNO!

Post je odmah postao viralan i “retvitovan” je do sada najmanje 45.000 puta

Objavljeno:

Ema Plamer iz Arizone postala je hit na internetu, nakon što je propao njen pokušaj da napravi romantičnu poslasticu za svog muža.

Ema (23) je samouki pekar i vodi sopstvenu firmu “Bater + Visk”. Navikla je da priprema razne vrste deserta, od finih francuskih kolača do klasičnih rođendanskih torti. Ali, prošlog vikenda njeni napori nisu urodili plodom. Ema je želela da napravi kolače u obliku srca kako bi se na vreme pripremila za Dan zaljubljenih, međutim njen dizajn je unešto omašio.

- Pokušala sam da napravim srca, ali izgledaju kao mošnice - napisala je ona na “Tviteru” i podelila sliku svog deserta.

Post je odmah postao viralan i “retvitovan” je do sada najmanje 45.000 puta. Plamer je objasnila da je njena urnebesna greška posledica neiskustva, jer do sada nije pravila kolače u obliku srca. Ona je formirala testo oko kalupa i kaže da je odmah videla da nešto nije u redu. Ispočetka su joj kolačići delovali kao deformisana srca, ali kad ih je stavila u rernu brzo su počela da poprimaju svoj završni oblik.

- Bili su veoma ružičasti pre pečenja, da bi potom malo potamnili i pretvorili se na kraju u boju mesa. Kad sam izvadila tepsiju videla sam da izgledaju baš kao mošnice – rekla je Ema.

Ona je kasnije pokazala mužu nesuđeni desert i kaže da se “smejao kao lud”. Ema je takođe dodala da je sada stranci zovu i traže recept za njene “mošnice”.

- Mnoge žene mi kažu da žale što nisu imale takve kolače za vasektomije svojih muževa! – rekla je ona, dodajući da je raduje što je njena greška nasmejala toliko mnogo ljudi.

– Život nije uvek savršen i sjajno je kad možete da se nasmejete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.