DEVOJKA (21) SE PRERUŠAVALA U DEČAKA I RADILA NEŠTO STRAVIČNO: Završila u zatvoru!
Prerušavala se i vrebala devojčice, Foto: Met police

UŽASAN SLUČAJ

DEVOJKA (21) SE PRERUŠAVALA U DEČAKA I RADILA NEŠTO STRAVIČNO: Završila u zatvoru!

Džema Vots iz Enfilda, severni London, putovala je zemljom vozom kako bi se upoznala sa devojčicama, koje su verovale da su u vezi sa dečakom bliskim njihovim godinama

Objavljeno:

21-godišnjakinja koja se prerušavala u tinejdžera i seksualno iskorišćavala 50 devojčica mlađih od 13 godina nakon što ih je "vrebala" putem interneta, danas je u zatvoru već osam godina.

Džema Vots iz Enfilda, severni London, putovala je zemljom vozom kako bi se upoznala sa devojčicama, koje su verovale da su u vezi sa dečakom bliskim njihovim godinama.

Svoju dugu kosu nosila je zavezanu sa kapom, vrećastom renerkom i kapuljačom, i tako ih je uvjrila da je 16-godišnji 'Džejk Vaton'. Zatim bi razmenjivala poruke sa žrtvama, uključujući intimne fotografije, koristeći WhatsApp, Snapchat ili sms poruke i razgovarala telefonom pre nego što ih je lično upoznala.

Vots, koji je nekada imala obećavajuću fudbalsku karijeru, danas je u zatvoru nakon što je priznala krivicu za sedam optužbi.

Jedna od njenih žrtava, u izjavi o napadu koja je pročitana na sudu, rekla je da joj je srce eksplodiralo kada joj je policija otkrila Votsin pravi identitet. U jednom slučaju, Vots je seksualno napala devojčicu u majčinoj spavaćoj sobi.

Bila je toliko ubedljiva da je kao "Džejk" provodila vreme sa nekim od roditelja svojih žrtvi. Čak je i policija u jednom trenutku verovala da je ona dečak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.