NA INTERNETU UGLEDAO NAGI SNIMAK SVOJE SUPRUGE: Kada je saznao sa kim ga je varala, doživeo JOŠ VEĆI ŠOK (VIDEO)
Na snimku video nagu suprugu, Foto: WeChat printscreen

POBESENO

NA INTERNETU UGLEDAO NAGI SNIMAK SVOJE SUPRUGE: Kada je saznao sa kim ga je varala, doživeo JOŠ VEĆI ŠOK (VIDEO)

Snimke je objavio navodni ljubavnik žene, koja je ujedno i njen kolega, navode iz policije

Objavljeno:

Muž je uhvatio suprugu kako ga vara sa njihovim zajedničkim prijateljem nakon što je na društvenim mrežama pronašao goli video nje kako se tušira.

Snimke je objavio navodni ljubavnik žene, koja je ujedno i njen kolega, navode iz policije. Osumnjičeni ljubavnik podelio je eksplicitni sadržaj na svom nalogu kao čin osvete pošto je sakrila njegov bračni status, rekao je jedan oficir.

Suprug, poznat kao Ksiao Ksia, obavešten je o snimci supurge prošle subote nakon što ga je prijatelj video na WeChat-u, popularnoj kineskoj aplikaciji za razmenu poruka, prenela je televizija Hangzhou.

Na snimcima se vidi kako njegova supruga, poznata kao Ksiao Kin, gleda u kameru dok se tušira ​​sama. Ksia je bio toliko besan da je odmah otišao u policiju.

Nakon istrage, službenici gradske policijske stanice Banšan otkrili su da je kolega supruge Li podelio snimak kako bi joj se osvetio. Čen Ksinming, policajac zadužen za slučaj, rekao je za Hangžu TV da Ksia, Kin i Li dolaze iz istog grada i rade u istoj transportnoj kompaniji.

Za njih troje se kaže da imaju oko 40 godina. Rekao je da se Kin družila sa Ksiom i Liom istovremeno, pre nego što je odlučio da se uda za Ksija prošle godine. Ali Kin je neko vreme nastavljala da održava seksualni odnos sa Lijem, ne govoreći mu da su se ona i Ksia venčali. Dok je bio u vezi se s Kinom, Li se razveo od supruge u nadi da će se oženiti, samo da bi otkrio da je već ušla u brak sa Ksijom. Zatim je objavio klip u znak odmazde.

Li je priznao policiji da je poslao Kin zastrašujuće poruke kako bi osudio njeno ponašanje pre nego što je snimke objavio u javnosti. U strahu da će se njena veza razotkriti, Kin, koja je bila trudna, postala je toliko nervozna da je doživela prevremeni porođaj, kaže se u izveštaju.

Lija je policija pritvorila 10 dana zbog kršenja privatnosti drugih ljudi, rekao je policajac Čen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.