ONI SU APSOLUTNI MILJENICI SREĆE: U 3 dana NOVE GODINE ostvarile su im se sve želje! Jedna je posebno značajna!
Alison i džon dobili su 2.000.000 na lutriji, Foto: Printscreen/Zoutube/The Telegraph

srećni par godine

ONI SU APSOLUTNI MILJENICI SREĆE: U 3 dana NOVE GODINE ostvarile su im se sve želje! Jedna je posebno značajna!

Nagradu od dva miliona funti dobili su tako što je njihova srećna kombinacija brojeva, bila ona dobitnička

Objavljeno:

Kakav početak godine! Za samo tri dana, Alison i Džon Mekdonald ostvarili su sve snove i doživeli sreću o kakvoj su samo mogli da maštaju!

Džon i Alison Mekdonald iz Stoktona dobili su dva miliona funti na lutriji, a onda su tri dana kasnije saznali da se njihov 15-godišnji sin izlečio od raka.

Ovaj ushićeni par rekao je da su veoma zahvalni kako im je počela nova dekada i nadaju se da će cela 2020. godina biti srećna za njihovu porodicu.

foto: Printscreen/Zoutube/The Telegraph

Nagradu od dva miliona funti dobili su tako što je njihova srećna kombinacija brojeva, bila ona dobitnička, a smo tri dana kasnije dobili su pozitivne vesti u vezi sa bolešću sa kojom se protekle godine borio njihov sin Evan.

- Kao da su se svi naši životni snovi ostvatili u razmaku od tri dana. Kakav početak 2020. godine. Svako sanja da dobije na lutriji, ali Alison i ja nikad nismo verovali da to može da se desi baš nama. A onda rezultati Evanovih poslednjih analiza koje su pokazale da je pobedio rak - ovo je sve tako neverovatno. Jako smo zahvalni. 2020. izgleda kao da će biti naša najsrećnija godina - ističe Džon.

Evanu je u maju prošle godine dijagnostikovan Non- Hodgkinov limfom zbog čega je išao na hemioterapije. Na sreću, njegovi rezultati sada pokazuju da je van opasnosti.

foto: Printscreen/Zoutube/The Telegraph

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ženablic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.