NAZVALI SU JE ČUDOVIŠTEM ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA NA POROĐAJU: Morala je da donese jezivu ODLUKU!
Želela je da spasi sebe, Foto: Profimedia

KONTOROVERZNA ISPOVEST

NAZVALI SU JE ČUDOVIŠTEM ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA NA POROĐAJU: Morala je da donese jezivu ODLUKU!

Jedna majka svoju odluku odlučila je da podeli na Reditu

Objavljeno:

Trudnoća i rođenje stvari su koje su posebne za svaku ženu, ali neke žene kod trudnoće i porođaja znaju doživeti razne komplikacije koje ponekad znaju oduzeti život majci ili bebi.

Iako se većina žena priprema za moguće probleme, uvek je teško kada se za vreme porođaja mora odlučiti hoće li preživeti majka ili dete.

Jedna majka svoju odluku odlučila je da podeli na Reditu. Ona je na svom profilu napisala:

- Tokom svoje prve trudnoće saznala sam da ću drugu trudnoću morati ići na carski rez. I to me nije smetalo, samo sam htela da mi se dete rodi zdravo. Ali uvek postoje dodatne komplikacije. Pre odlska u bolnicu, pričala sam sa svojim suprugom da u slučaju da mora izabarti ko će preživeti, da izabere mene.

Srećom, tokom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dete se rodilo zdravo. Ali sada kako je majka trudna sa svojim trećim detetom, dolazi do ponavljanja odluke.

Njeni prijatelji su joj rekli da je čudovište jer je rekla svom mužu da ubije vlastito dete i da treba bolje da razmisli pre porođaja. No, više od 2000 korisnika na Reditu složilo se s njom, rekavši kako drugo dete uvek može biti, ali druga majka ne može, piše Mirror.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.