POLICAJAC SE ŽALIO JER MU JE NEKO NAPISAO UVREDU NA ČAŠI KAFE: Onda je otkrivena ISTINA koja je sve PRENERAZILA
Sam sebi napisao uvredu, Foto: Facebook printscreen

HTEO DA SE ŠALI?

POLICAJAC SE ŽALIO JER MU JE NEKO NAPISAO UVREDU NA ČAŠI KAFE: Onda je otkrivena ISTINA koja je sve PRENERAZILA

šef policije iz Heringtona Brajan Hornadej na Fejsbuku je podelio fotografiju šoljice s uvredljivim natpisom te zatražio javno izvinjenje lanca restorana i otkaz za radnika

Objavljeno:

Policajac iz američkog Kanzasa dao je otkaz nakon što je priznao da je sam napisao ''je... svinja'' na čašu kafe iz Mekdonaldsa te za to optužio radnika koji je tada radio.

Naime, šef policije iz Heringtona Brajan Hornadej na Fejsbuku je podelio fotografiju šoljice s uvredljivim natpisom te zatražio javno izvinjenje lanca restorana i otkaz za radnika.

No odmah su se oglasili i iz Mekdonaldsa rekavši kako su detaljno pregledali snimke nadzorne kamere iz svakoga ugla , a na njima se jasno vidi kako uvredljive reči nije napisao niko od njihovih radnika, piše Daily Mail.

Policajac (23), čije ime nije objavljeno, sada se pravda kako je sve trebala biti šala, objavio je na konferenciji za medije šef Hornadej.

– Policajac više nije naš radnik. Istraga je pokazala kako je sve trebala biti šala, no sada smo videli kako nešto tako ozbiljno može vrlo lako otići izvan kontrole – rekao je policijski šef.

Policija nije želela da otkrije ime svojega kolege koji je bio vojni policajac pet godina i američki je veteran, a kao policajac radio je samo dva meseca.

Svojim kolegama na poslu rekao je kako je poruku dobio u 6 sati ujutro kada je pokupio kafu pre posla te se odmah požalio vodstvu restorana, a oni su mu ponudili samo ručak.

No, sve je to policajac izmislio, a ta ga je laž sada stajala posla.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24SATA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.