DEČAK (12) NESTAO NA PUTU DO ŠKOLE: Nikada nije stigao na časove, reči njegove porodice PROGANJAJU
Harli Dili, Foto: Port Clinton Police Department

TUGA U OHAJU

DEČAK (12) NESTAO NA PUTU DO ŠKOLE: Nikada nije stigao na časove, reči njegove porodice PROGANJAJU

Nagrada od 7.000 dolara nudi se za informacije koje vode ka njegovom povratku.

Objavljeno:

Devetnaestogodišnjak iz Ohaja nestao je na putu za školu pre 10 dana i od tada ga više nisu videli, saopštila je policijska uprava Port Klinton.

Harli Dili poslednji put je viđen 20. decembra u Port Klinton, Ohajo, dok je išao u školu između 6 i 7 sati ujutro - ali nikad nije tamo stigao, saopštila je policija.

Poslednji put viđen je u naočarima, sivoj trenerci, plavoj jakni i crnim patikama, saopštila je policija. Nagrada od 7.000 dolara nudi se za informacije koje vode ka njegovom povratku.

Prema podacima policije, oni nemaju informaciju da je Harli otet ili povređen. U četvrtak, šef policije Port Klintona rekao je da je 75 policijskih jedinica pretraživalo oko 150 hektara pomoću helikoptera i timova za pretragu i spašavanje pasa, ali nisu imali nove informacije koje bi mogli podeliti.

Policijska uprava je u petak u ime porodice Dili objavila saopštenje.

- Kao što možete zamisliti, naša porodica je u ovom trenutku užasno uznemirena. Ovo nije božićna želja kojoj smo se nadali. Molimo se za siguran povratak našeg sina, Harlija - kaže porodica.

- Harli ako čuješ / čitaš ovo, molim te, vrati se kući, nedostaješ nam, porodica ti nedostaje. Nisi u nevolji. Volimo te. Hvala jednom i svima na uloženom trudu i radu i za sve vaše misli i molitve. Molite se, delite, držite oči otvorene.

Port Klinton nalazi se na severu Ohaja, pored jezera Iri, oko 40 milja istočno od Toleda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.