ZAMOLIO JE 8 PRIJATELJA DA USTANU: Oni su spavali s mojom ženom!
Voditelj emisije Shawnovu je priču nagradio gromoglasnim aplauzom, Foto: Printscreen

blam godine

ZAMOLIO JE 8 PRIJATELJA DA USTANU: Oni su spavali s mojom ženom!

Koliko god ta priča bila neugodna, možda bi s vremenom bila zaboravljena da je jedan gost nije ispričao u televizijskoj emisiji

Objavljeno:

Za neke je venčanje najsrećniji dan u životu, za druge, nažalost, prilika za iznošenje prljavog veša. Jedan mladoženja iz Velike Britanije je tako svadbenu večeru iskoristio kako bi ponizio svoju partnerku i osmoricu prijatelja koji su navodno spavali s njom uprkos tome što se zaručila drugom partneru.

Koliko god ta priča bila neugodna, možda bi s vremenom bila zaboravljena da je jedan gost nije ispričao u televizijskoj emisiji Grama Nortona u kojoj ljudi pričaju anegdote iz života.

U ovom snimku poslušajte šta je sve rekao:

- Na večeri, svi su počeli da drže govore, a tada je mladoženja ustao i rekao: "A sada ćemo odigrati jednu igru". Zatražio je od gostiju da ustanu i preokrenu svoje tanjure naopako. Oni koji su pronašli crvenu nalepnicu morali su da stoje.

"Dobro pogledajte ovih osam muškaraca. Oni su spavali s mojom ženom dok smo bili zaručeni i sada tražim poništenje braka" rekao je mladoženja i napustio prostoriju.

Voditelj emisije Shawnovu je priču nagradio gromoglasnim aplauzom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.