STJUARDESA LEA PODELILA JE PRIČU KOJA TOPI SRCA: Na letu je svedočila neverovatno lepom gestu jednog mladića (FOTO)
Violeta je bila presrećna, Foto: Facebook / Leah Amy

OMILJENI PUTNICI

STJUARDESA LEA PODELILA JE PRIČU KOJA TOPI SRCA: Na letu je svedočila neverovatno lepom gestu jednog mladića (FOTO)

Džek, jedan od putnika oduševio je sve kad je ponudio svoje mesto u prvoj klasi 88-godišnjoj putnici Violeti

Objavljeno:

Ono što se dogodilo na prekookeanskom letu iz Njujorka za London pokazalo je kako udobnost nekima ne dolazi na prvo mesto, već obazrivnost prema drugima.

Džek, jedan od putnika oduševio je sve kad je ponudio svoje mesto u prvoj klasi 88-godišnjoj putnici Violeti.

Stjuardesa na tom letu Lea Ejmi objavila je emotivnu priču o dvoje njenih omiljenih putnika i oduševila sve. Naime, Džek je putovao sa svojom porodiom iz Njujorka, te je kupio karte za sedišta u prvoj klasi.

No, kad je ušao u avion otišao je na sam kraj aviona po Violetu i ponudio joj svoje mesto. Nakon toga se vratio tamo gde je trebalo da sedi Violeta i seo na njeno mesto koje se nalazilo kraj WC-a.

- Nije rekao ni reč. Nije pravio nikakvih problema niti je imao posebnih zahteva. Niko mu nije to ni tražio. Učinio je to iz dobrote svog srca. Violeta je 88-godišnja medicinska sestra koja nedavno imala operaciju kuka. - istaknula je Lea.

Džek i Violeta su se upoznali pre ulaska na let, te je u razgovoru 88-godišnjakinja podelila s mladićem kako nikad nije letela i kako je to bio njen životni san.

Stoga, Džek je odlučio omogućiti ostvarenje sna jedne starije gospođe.

- Trebali ste da vidite njeno lice, kad sam je ušuškala u krevet nakon večere. Kazala je kako joj ćerka neće verovati i želela je da opali selfi kao dokaz - napisala je stuardesa čija je priča postala pravi viralni hit, piše Bored Panda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.