SUTRA ME NE GLEDATE! Voditeljka dobila milione na lutriji i u programu uživo dala otkaz, ali usledio je hladan tuš!
Foto: Printscreen / Prva.rs

OGROMAN ŠOK

SUTRA ME NE GLEDATE! Voditeljka dobila milione na lutriji i u programu uživo dala otkaz, ali usledio je hladan tuš!

Glavnu premiju nije očekivala

Objavljeno:

Voditeljka španske televizije Natalija Eskudero je hit na Internetu zbog svoje preuranjene radosti kada je dok je radila reportažu s božićne lutrije, uživo u programu čula da je osvojila premiju u iznosu od četiri MILIONA evra.

Tokom skakanja i vrištanja od sreće pri pomisli da je sada milionerka, Natalija je poručila kolegama u studiju i direktoru da "sutra ne dolazi na posao" i da daje otkaz. - piše Alo.rs

I ovo bi zaista bila jedna srećna priča, da usred sve te euforije, Natalija nije shvatila da nije osvojila glavnu premiju, već jednu od manjih nagrada koja je u iznosu od pet hiljada evra. Dakle, ništa od miliona, ali ni otkaza...

Već u sledećem uključenju voditeljka je prvo napravila znak da "zatvara rajsferšlus" na usnama, a kasnije je usledeo tvit u kojem se izvinjava gledaocima i kolegama.

- Izvinjavam se na manjku profesionalizma, izvinjavam se gledaocima. Uvek sam revnosno obavljala posao koji radim već 25 godina - napisala je voditeljka i objasnila da je iza nje težak period i da je mislila da će samo moći sebi da priušti lep odmor kada je rekla "ne dolazim sutra na posao".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.