NOVINARKA U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA DA JE OSVOJILA LUTRIJU! Ipak, kasnije je otkrivena VELIKA SRAMOTA (VIDEO)
Natalija Eskudero, Foto: Youtube printscreen

zamalo!

NOVINARKA U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA DA JE OSVOJILA LUTRIJU! Ipak, kasnije je otkrivena VELIKA SRAMOTA (VIDEO)

Natalia Eskudero, koja radi za javnu radioteleviziju RTVE, počela je da vrišti u kameru

Objavljeno:

Španska TV reporterka koja je svojim kolegama uživo u programu poručila da "ne dolazi na posao sutra" jer je dobila na lutriji, zapravo je osvojila samo delić ukupne nagrade.

Natalia Eskudero, koja radi za javnu radioteleviziju RTVE, počela je da vrišti u kameru - pre nego što je kasnije saznala da je osvojila samo 5.000 evra.

Glavna nagrada božićne lutrije iznosi 4 mil EUR, ali može se deliti među dobitnicima. Kasnije se gđa Eskudero izvinila zbog načina na koji je reagovala tokom emitovanja.

Ona je rekla da žali što se ponašala na tako "emotivan" način i da želi da objasni svoje postupke gledaocima koji su se "osećali prevarenima".

Odgovor Eskuderove usledio je nakon što je optužena za nedostatak profesionalizma u snimku, koji se široko delio na društvenim medijima.

Na snimku ona skače od radosti dok je šampanjac prskao u vazduh, pošto je objavljeno da je pobednički broj za glavnu nagradu na božićnoj lutriji poznata kao El Gordo (Debeli) 26590.

Gledaoci su je kritikovali zbog toga što je ostavila utisak da je osvojila maksimalnu nagradu i masovno su pisali da treba da napusti posao, prenose španski mediji. Ubrzo nakon početnog emitovanja, Eskudero se ponovo pojavila na TV ekranima i napravila gest "zatvaranja usta".

Eskudero je rekla da je nedavno imala "teških" nekoliko meseci "iz ličnih razloga", ali da je - u svojih 25 godina rada kao profesionalni novinar - nastavila da ima "čistu savest" i da je ponosna na svoj "strog i proveren posao".

- Žalosno je što je Natalia Eskudero danas [poznata kao] manipulativna i lažljiva novinarka RTVE-a - napisala je u tvitu.

Izvinila se zbog nastale zabune, ali rekla je da iskreno prihvata da se na neko vreme povuče jer "ide na odmor".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.