JA KAO MAJKA TE SLIKE NIKADA NEĆU DA ZABORAVIM! U kući para beba je UMRLA OD GLADI - sve zbog njihove LUDE IDEJE
Deci davali samo sirovo povrće, Foto: Lee County Sheriff's Office

zapostavljena deca

JA KAO MAJKA TE SLIKE NIKADA NEĆU DA ZABORAVIM! U kući para beba je UMRLA OD GLADI - sve zbog njihove LUDE IDEJE

Sada im zbog toga preti zatvor jer je policija protiv njih podignula optužnicu za ubistvo

Objavljeno:

Svega sedam kilograma i 700 grama težila je 18-mesečna beba kada je umrla od gladi u domu bračnog para s Floride, a sve zbog stroge veganske dijete kojoj su podvrgavali svu svoju decu.

Sada im zbog toga preti zatvor jer je policija protiv njih podignula optužnicu za ubistvo.

Veganski par svojoj je deci u dobi od 18. meseci do 11. godina dozvoljavao jesti samo sirovo voće i povrće. U trenutku smrti, preminuli dečačić imao je kilažu koja je normalna za sedmomesečne bebe, izvestila je tamošnja policija. Službenici koji su svedočili toj sceni jako su potreseni svime što su zatekli.

- Ja kao i majka i državna tužiteljka te slike nikada neću moći da zaboravim - kazala je državna tužiteljka Amira Foks.

Osim preminulog dečaka, u kući su zatekli još troje dece u dobi od tri, pet i jedanaest godina. Dvoje od troje dece preživele dece bili su su takođe ekstremno izgladneli, dok je najstarija ćerka bila u malo boljem stanju jer je pola godine živela sa svojim ocem, s kojim je njena majka bila rastavljena.

Zbog pothranjenosti i ostale dece, protiv roditelja osim optužnice za ubistvo podignuta i optužnica za zlostavljanje dece i njihovo izgladnjivanje. Dvoje zajedničke dece para smešteno je u nadležne službe, a najstarija ćerka poslana je da živi s ocem.

Kako piše Daily Mail, dečak je rođen kući, a za života roditelji ga niti jednom nisu odveli kod doktora iako je dečak bio bolestan poslednjih šest meseci svog života.

Obdukcijom je utvrđeno da je dehidrirao te da je oboleo od plućnog poremećaja. Majka je policiji na ispitivanju kazala kako je dečaka dojila, te da u nedelji kada je dečak umro nije jeo ništa drugo osim toga. Toga jutra kada je umro imao je problema s disanjem, kazala je te dodala da su verovatno trebali da potraže pomoć lekara, ali su zaspali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.