SUZE RADOSNICE OVOG DEČAKA (9) DIRNULE SU ČITAV SVET: Upravo je dobio veliku bitku! (VIDEO)
Stiven je plakao od sreće, Foto: Facebook printscreen

lepa priča

SUZE RADOSNICE OVOG DEČAKA (9) DIRNULE SU ČITAV SVET: Upravo je dobio veliku bitku! (VIDEO)

Stevinova mama stigla je na Fejsbuk da objavi emotivni video sina kako sedi za stolom u trpezariji, i to pre nego što je uzeo poslednju dozu tableta

Objavljeno:

Devetogodišnji dečak plakao je suze radosnice dok je uzimao poslednju dozu lekova za hemoterapiju nakon što je pobedio u svojoj trogodišnjoj borbi s rakom.

Njegova majka Ešli Koter (28) iz Normana u Oklahomi rekla je za ABC da je njenom sinu Stevenu bilo šest godina kada mu je u avgustu 2016. dijagnostifikovana akutna limfoblastna leukemija visokog rizika.

Lečenje hemoterapijom započeo je samo nekoliko dana kasnije i poslednje tri godine je uzimao lek svakog dana - sve do subote.

Stevinova mama stigla je na Fejsbuk da objavi emotivni video sina kako sedi za stolom u trpezariji, i to pre nego što je uzeo poslednju dozu tableta.

Na snimku se vide svi Stivenovi lekovi poređani na stolu dok on sedi s glavom u ruci. Počinje da odmahuje glavom, i konačno je brznuo u plač kada je shvatio da je sada konačno zdrav.

Stivenov mlađi brat navijao je za njega, dok mu je njegov otac prišao i grlio ga.

- U poslednje tri godine imao je toliko transfuzija krvi i trombocita, toliko lekova i bolnica - rekla je Ešli za ABC.

Prelepi klip pregledan je više od 13.000 puta, a komentatori su pohvalili Stivena za njegovu snagu tokom njegove borbe sa rakom.

- Drago mi je što je ovaj deo vašeg života završen, Stiven. Drago mi je što ste se mogli radovati ovom trenutku - napisala je jedna osoba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.