MOŽETE LI DA UOČITE IZ PRVE: Otvorila je fioku i sledila se u mestu kada je videla ŠTA IZ NJE IZLAZI!
Foto: Printscreen, Tvitter

horor

MOŽETE LI DA UOČITE IZ PRVE: Otvorila je fioku i sledila se u mestu kada je videla ŠTA IZ NJE IZLAZI!

Mekenzi kaže da zbog vrućeg vremena zmije traže utočište na hladnijim mestima

Objavljeno:

Opasnost vreba tamo gde je najmanje očekujete. Iako ulazak zmija otrovnica u kuće nije specifičan scenario za naše podneblje, u dalekoj Australiji to je pitanje svakodnevice. Da se opasni gmizavci mogu dobro stopiti s pozadinom, već smo se mnogo puta uverili, ali je ovaj prizor ipak iznenadio mnoge!

“Definitivno ne biste očekivali ovo kada otvorite gornju fioku u kupatilu”, napisali su lovci na zmije iz Australije na svojoj Fejsbuk stranici. Oni su, naime, nedavno pozvani u jedan dom u Vombaju, gde su pronašli zmiju otrovnicu koja se krila u kupatilu.

Fotografije su odmah privukla veliku pažnju.. Žena koja je pozvala hvatače opisala je zmiju kao dugu, tamnu i tanku. Lovac na zmije Stjuart Mekenzi izjavio je da su, prema ženinom opisu, mislili da je reč o bezopasnoj zmiji. Ipak šok je usledio kada su shvatili da se radi o jednoj od najotrovnijih zmija u svetu – australijskoj smeđoj zmiji.

Traže utočište na hladnijim mestima

“Ova zmija bila je dugačka između 60 i 90 centimetara, ali australijske smeđe zmije mogu porasti do dva metra”, objasnio je. “Druga su najotrovnija zmija u svetu, stoga je ovo bilo poprilično ozbiljno.”

Mekenzi kaže da zbog vrućeg vremena zmije traže utočište na hladnijim mestima. U ponedeljak je njegova ekipa pozvana čak u pet različitih kuća upravo zbog zmija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.