POSLE 30 GODINA PRONAŠLA JE IZGUBLJENOG SINA: Uspela je zbog jedne stvari koju je njegov otac uradio pred smrt!
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

POSLE 30 GODINA PRONAŠLA JE IZGUBLJENOG SINA: Uspela je zbog jedne stvari koju je njegov otac uradio pred smrt!

Njihov dirljiv susret posle tri decenije nikoga nije ostavio ravnodušnim

Objavljeno:

Li Đen (33) nestao je kada je imao samo tri godine dok je sa porodicom šetao ulicom u gradu Čangdži 1989. godine, prenosi Daily Mail.

Ipak, sudbina ga je odvela u grad koji je udaljen 150 kilometara od mesta gde se rodio. Njega je, kao dečaka, na železničkoj stanici pronašao čovek koji ga je usvojio.

Lijeva porodica godinama nije odustajala od potrage za dečakom, podelili su na hiljade letaka sa njegovom slikom po stanicama i bolnicama, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa.

- Nisam mogla da spavam noću misleći na to šta se moglo desiti mom sinu. Nije mi izlazio iz glave - rekla je njegova majka.

Otac dečaka je okrivljavao sebe za ono što se desilo, a nekoliko godina kasnije je preminuo.

Međutim, otac se pre smrti odlučio na jedan potez, koji je danas, posle 30 godina, pomogao da se majka i sin opet spoje.

Naime, on je odveo suprugu, kako bi dali svoje otiske, jer je čuo da to može da pomogne da se nađu nestali članovi porodice.

U septembru ove godine, policija je slučajno otkrila da je mladić po imenu Đen Đen usvojen, pa su ga pitali da im da otiske.

On je pristao, a nakon što su provereni podaci, ispostavilo se da se njegovi otisci poklapaju sa onima koji su dali njegovi biološki roditelji.

Detaljnijom istrago utvrđeno je da je mladić ustvari nestalo dete, a nedugo potom, usledio je emotivni susret.

- Sine, majka dolazi - rekla je uplakana majka dok je išla u zagrljaj svom sinu o kojem je mislila punih 30 godina.

- Čekala sam ovaj trenutak tri decenije. Bio si tako blizu svih ovih godina - rekla je ona, dok je mladić takođe emotivno reagovao na susret. Obrisao je mačine suze i rekao joj da ne plače.

Čovek koji ga je usvojio rekao je da je na stanici video uplakano dete i poveo ga kući, a da posle nije mogao da nađe njegove roditelje. Mladić je izjavio da su ga u porodici u kojoj je usvojen tretirali kao da je njihovo dete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.