BABA (89) I DRUGARICA (84) POŽELELE SU STRIPERE U STARAČKOM DOMU: Jednog dana sačekalo ih je IZNENAĐENJE! (VIDEO)
Baka je bila zadovoljna, Foto: FB Glastonbery Court Care Home

VRELO KAO LETO 1963.

BABA (89) I DRUGARICA (84) POŽELELE SU STRIPERE U STARAČKOM DOMU: Jednog dana sačekalo ih je IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Ona je to napisala u spisku želja

Objavljeno:

Džoen (89) i Polin (84), prijateljice iz staračkog doma u Velikoj Britaniji, umalo su doživele infarkt kada je u prostoriju ušao mišićavi vatrogasac i pred njihovim očima počeo da skida sve sa sebe.

Džoen je poželela za Božić posetu "atraktivnog muškarca sa velikim mišićima", a uprava doma je to odobrila.

Striper je bakice oduševio, plesao je oko njih, grlio ih, a one su koristile priliku kako bi malo i njega ispipale. Džoen kaže da joj se svidela svaka sekunda njegovog nastupa.

- Neverovatan je, volela bih da me posećuje svaki dan. Osetila sam se opet mladom - rekla je rumena od uzbuđenja nakon što mu je u gaćice ugurala nekoliko novčanica.

Video njegovog nastupa pred bakicama možete pogledati OVDE.

Inače, uobičajeni zahtjevi štićenika doma su odlazak na plažu, pijuckanje čaja na posebnoj lokaciji, kupovina..., ali za Džoen i njenu prijateljicu Polin sve je to bilo previše dosadno.

U upravi doma kažu da uvek gledaju da ispune svaku želju ljudima o kojima brinu.

- Većina ljudi očekuje da se u ovakvim domovima živi na određeni način, da štićenici gledaju televiziju ili pletu. Ali, mi im pomažemo da budu što nezavisniji i uživaju u ispunjenom životu na način kako oni to žele. Trudimo se da im ne postavljamo ograničenja kako bi im svaki dan bio drugačiji i zabavan - rekla je Šarlin Van Tonder, direktorka staračkog doma Glastonbury Court u Safolku.

- Može se reći da ovo nije bio tipičan posetilac, ali definitivno je bio najzabavniji - dodala je, a prenosi Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.