ONO ŠTO SE DESILO OVIM RADNICIMA JE SAN SVAKOG ZAPOSLENOG: Na božićnoj zabavi dobili koverte, a u njima ŠOK!
Zaposleni su bili presrećni, Foto: CNN printscreen

svaka čast

ONO ŠTO SE DESILO OVIM RADNICIMA JE SAN SVAKOG ZAPOSLENOG: Na božićnoj zabavi dobili koverte, a u njima ŠOK!

Svi ovo priželjkuju...

Objavljeno:

Kada je kompanija za nekretnine u Merilendu uručila zaposlenima crvene koverte tokom godišnje božićne zabave, niko nije znao šta da očekuje.

Pa kada je 198 zaposlenih firme St. John Properties je dobio iznenađujući bonus u iznosu od 50 000 dolara, to im je došlo kao "praznično čudo".

Svi bonusi iznosili su ukupno oko 10 miliona dolara.

- Kad sam otvorila kovertu, bila sam u potpunoj neverici - rekla je Stefani Ridgvaj, pomoćnica menadžera u kompaniji, za CNN.

- Nisam verovala u ono što sam videla. Nemam ni reči kako bih pravilno opisala kako sam se osećala, bilo je neverovatno. Još sam u šoku. Definitivno nam se život menja.

Predsednik John Properties-a, Lorens Maikranc, rekao je za CNN da je kompanija postigla glavni cilj razvoja nekretnina u iznosu od 20 miliona kvadratnih metara, udvostručujući taj iznos u 14 godina.

- Želeli smo nešto da zahvalimo svim zaposlenima koji su nam pomogli da postignemo svoj cilj i želeli smo da učinimo nešto veliko - izjavio je Maikranc za CNN.

Svaki zaposleni primao je novac na osnovu broja godina rada u kompaniji. Najmanji iznos, 100 USD, bio je za zaposlenog koji je upravo počeo da radi i u kompaniji. Najveći bonus bio je 270.000 dolara.

- To je zaista bila jedna od najneverovatnijih stvari kojoj sam ikad svedočio u životu. Svi su bili preplavljeni emocijama. Vrištali su, plakali, smejali se, grlili - rekao je Maikranc.

Prvi put u istoriji preduzeća, St. John Properties, koji ima osam različitih filijala, okupio je sve zaposlene van države i njihove goste i pokrio sve troškove aviokarti i hotela za žurku.

- Tako smo ponosni na naše zaposlene. Oni su temelj i razlog uspeha naše kompanije. I želeli smo da im se zahvalimo na velikom putu i ​​mislim da smo uspeli u tome - rekao je Maikranc.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.